Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноИнтервјуиНајновијеФудбал

Јирка : „Напредујем сваки дан“

Суботње пре подне било је идеално за тренинг и црвено-бели наставили су вредно да се спремају за наставак домаћег првенства и предстојеће изазове.

Шеф стручног штаба Владан Милојевић и даље не може да рачуна на репрезентативце који имају обавезе у националним тимовима. Међу адутима који се тренутно спремају за предстојећи сусрет са Мачвом (30. март) је и Ерик Јирка, који се одлично уклопио откако је зимус стигао на Маракану из Трнаве.

Пауза је пријала саиграчима да се одморе, али за мене нема паузе. Сваки дан хоћу максимално да искористим да напредујем. Сви тренирамо добро, момци су ме сјајно прихватили, помажу ми за све што ми треба и уживам у црвено-белој породици – поручио је Јирка.

Словачки крилни нападач рођен 1997. године одлично ради и намеће се на тренинзима.

Имамо феноменалан стручни штаб, а тренинзи су увек занимљиви. Води се рачуна о бројним детаљима и заиста сам срећан како ми протиче овај почетни период у Звезди. Све је боље него што сам могао да замислим.

Јирка је дебитовао у пролећној сезони и одушевљен је атмосфером на стадиону „Рајко Митић“.

Гледао сам снимке атмосфере пре него што сам дошао у Звезду, али је невероватан осећај играти пред Делијама. Добијамо невероватну енергију са трибина и много је лакше играти кад су испуњене трибине. Надам се да ће навијачи доћи и против Мачве, и направити амбијент какав само они умеју, па да забележимо нови корак ка титули. Желим да помогнем колико год могу да остваримо зацртане циљеве – закључио је Јирка.

 

Повезане вести

Leave a Comment