Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Притисак из Крања – предигра финала

Финале ИХЛ такмичења није још ни почело, али предигре из Крања јесу.

Наиме, руководство Триглава је свесно да и ове сезоне Словенци могу да остану без трофеја у ИХЛ такмичењу, па су већ почели са притисцима на Црвену звезду. Наиме, руководство црвено-белих замолило је колеге из Крања да се прва утакмица ове две екипе одигра 1. априла (понедељак) у Београду, јер ледена хала Пионир до тада није слободна. Ипак, по сазнањима које имамо, руковдство Тригалава одбило је ову могућност и инсистира да се меч одигра 30. марта, а тада је једина могућа опција новосадски СПЕНС. Руководство Црвене звезде ће покушати да предузме још неке кораке, али колико смо обавештени постоји сумња да ће они уродити плодом.

Шта је циљ Триглава? Очито гости из Крања верују да ће црвено-бели имати много бољу подршку у самом финалу, негошто су је имали током целе сезоне, а и вероватно желе да овим померањем направе притисак Звездиним хокејашима који су ипак навикли на своју дворану и њој се много боље сналазе. У сваком случају, пошто се ради о првој утакмици, гости из Крања покушавају овим да направе притисак и тиме дођу до могућег брејка који би им омогућио да већ у следећој утакмици, пред својим гладаоцима, освоје титулу регионалног првака.

Шта год да се деси, најважније је да чета Јовице Руса задржи писхолошку стабилност и не дозволи да их ова предигра Тригава поремети. Звезда је боља и квалитетнија од екипе из Крања и то је ове сезоне показала. Сада је потребно да зада последњи ударац и напокон се домогне толико жељеног трофеја.

(извор/фото: czbgtv.com)

Повезане вести

Leave a Comment