Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноИнтервјуиНајновијеФудбал

Боаћи: “ У суботу сви на Маракану“

Суперлига Србије наставља се овог викенда утакмицама 28. кола. Фудбалери Црвене звезде на свом терену у суботу, 30. марта, од 19 часова дочекати екипу Мачве. Наш нападач Ричмонд Боаћи истакао је да његова екипа потпуно спремна дочекује нове изазове.

Искористили смо репрезентативну паузу на најбољи могући начин, одморили смо се неколико дана и онда смо заиста напорно тренирали. Улазимо у финиш сезоне, знамо да сада морамо да будемо максимално концентрисани на терену, како бисмо задржали предност коју смо током сезоне одличним играма остварили. Још три утакмице је пред нама до поделе бодова и у овом моменту размишљамо само о томе да освојимо девет бодова и да у плеј-оф уђемо са предношћу. Показали смо да смо доминантни у нашем шампионату, тако да верујем да ћемо успети да остваримо своје циљеве – рекао је Боаћи.

Наши фудбалери имају одличан скор у сусрету са екипом из Шапца.

Састајали смо се четири пута са Мачвом и сваки пут смо тријумфовали. Спремамо се како бисмо наставили тај леп низ. Наш стручни штаб увек детаљно анализира противника, сигурно ће тако бити и овај пут. Доста пажње обраћамо на тактичке детаље и то нам много помаже да на терену „прочитамо“ игру противника. Све то говори у прилог чињеници да нас у суботу очекује лепа фудбалска представа. Зато позивам наше навијаче да нас подрже са трибина у што већем броју.

Звездин шпиц стрелац је првог гола у историјском низу без пораза у домаћем шампионату.

Изузетно сам почаствован што сам, како се сада испоставило, постигао историјски гол. Занимљиво, тај гол је био управо на утакмици са Мачвом на Маракани. Тада сам затресао мрежу главом, а ако погледате моје голове видећете да сам само неколико голова постигао на тај начин. Надам се да ће и утакмица у суботу по нечему бити уписана у историју. Веома сам срећан што део ове екипе која бележи невероватне резултате. Звезда је као породица за мене и изузетно сам почаствован што сам постао део историје у једном од највећих клубова на свету. За мене је част и привилегија да будем овде. Без ових играча и стручног штаба не бисмо могли да остваримо оволико победа – поручио је Боаћи.

 

Повезане вести

Leave a Comment