Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЗвездаши широм светаНајновијеФудбал

Немања Радоњић на трансфер листи

Некадашњи фудбалер Црвене звезде Немања Радоњић не проживљава фудбалску бајку у француском Марсеју.

Након изванредних годину дана у црвено-белом дресу, Радоњић је претходног лета, након обезбеђеног пласмана у групну фазу Лиге шампиона, напустио редове Црвене звезде и у трансферу вредном 12 милиона евра преселио се у екипу Олимпика из Марсеја. Од старта је тренер Олимпика Руди Гарсија имао поверења у Радоњића и често је истицао да је потребно време брзоногом фудбалеру да се привикне на француски фудбал, али очигледно је стрпљењу дошао крај.

Како пише „Л`Екип“ Немања Радоњић је један од четири играча који се налаза на трансфер листи француског великана. У дресу клуба из Марсеја Радоњић је наступио 12 пута и током тих мечева није успео да се упише у листу стрелаца, нити да забележи асистенцију. Како се сазнаје Олимпик за Радоњића тражи обештећење од 10.000.000 евра.

Пре одласка у Марсеј Радоњић је имао примамљиву понуду немачког Штутгарта, али с`обзиром да се немачки клуб налази на самом зачељу табеле Бундес лиге остаје да се види да ли ће поново показати заинтересованост за брзоногог фудбалера.

Повезане вести

4 comments

Горан Младеновић мар 28, 2019 at 20:55

Врати се ти поново у нашу Звезду, Мркела ти си на потезу…

Reply
зизу мар 27, 2019 at 21:35

МРКЕЛА АКО ЧИТАШ ОВО ШТО ПИШЕМ ,МОЛИМ ТЕ ВРАТИ РАДОЊИЋА ,БЕЗ ОБЗИРА НА МИНУСЕ КОЈЕ ЋУ ДОБИТИ .НЕДОСТАЈАО НАМ ЈЕ У ЛИГИ ШАМПИОНА,ОНАЈ ГОЛ У СЛОВАЧКОЈ,ГОЛ ПРОТИВ КРАСНОДАРА И ПАРТИЗАНА.ТРЕБАЈАЈУ НАМ ТАКВИ ИГРАЧИ .ЈЕДАН КЛАСА ИГРАЧ КАО МАРИН ЈЕ ОДЛИЧНО АЛИ НЕ И ДОВОЉНО АКО МИСЛИМО ЗА НЕШТТО ВИШЕ .БОЉЕ ЈЕ РИЈЕШЕЊЕ НЕГО НЕКИ СУМЉИВИ СТРАНАЦ(ТОЛИКО СМО СЕ ПУТА ОПЕКЛИ).ДРУГА ЖЕЉА ЛАЗОВИЋ ИЛИ КРУНИЋ(ОНИ СУ СТВАРНО СКУПИ ЗА НАС АЛИ МИСЛИМ ДА СЕ ТУ МОЖЕ НЕКИ ДИЛ НАПРАВИТИ) И ТРЕЋА ЖЕЉА РАДОЈА.БИО ЈЕ ПОВРИЈЕЂЕН,СИГУРНО ЈЕ ИЗАШАО ИЗ ПОВРЕДЕ.АКО ТА ПОЈАЧАЊА ДОЂИ УВЈЕРЕН САМ ДА ЋЕ АЕ ОДМАХ УКЛОПИТИ ,ТАКОЂЕ И АЛЕКСИЋА БИ БИО ОДЛИЧНО РИЈЕШЕЊЕ

Reply
ivan niksic мар 27, 2019 at 20:07

Volio bih, mada je znam za sada to nemoguce, da se vratis u staro, dobro jato, gdje pripadas, gdje najbolje igras i gdje te svi vole! Kako god, sve najbolje Nemanja!

Reply
Goran Deretic мар 27, 2019 at 19:44

Vrati se na jedini mjesto gdje srcem igras, cekamo te Radonja brate!

Reply

Leave a Comment