Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноНајновијеРепрезентацијаФудбал

Учинак Звездиних репрезентативаца

Обавезе у репрезентацијама су завршене и наши фудбалери полако се окрећу предстојећим изазовима у црвено-белом дресу.

Репрезентација Србије одиграла је пријатељску утакмицу против Немачке (1:1), односно започела је квалификације за Европско првенство 2020. ремијем 1:1 на гостовању Португалу у Лисабону, на старту Б групе.

На првом мечу шансу су са клупе добили Бранко Јовичић од 88. минута, и Милан Павков, који је уписао деби за „орлове“ од 70. минута дуела у Волфзбургу.

Бек Милан Гајић био је прекомандован из младе репрезентације у А тим Србије, али није добио шансу да дебитује.

У селекцији Црне Горе играли су Филип Стојковић и Мирко Иванић. Звездини првотимци уписали су по 180 минута у само три дана, јер су од почетка до краја одиграли сусрете са Бугарском и Енглеском.

Сјајни голман Милан Борјан чувао је мрежу репрезентација Канаде која је победила са 4:1 Француску Гвајану у оквиру квалификација КОНКАКАФ Лиге Нација.

У младој репрезентацији, која је тријумфовала 2:0 против Пољске у пријатељском мечу, свих 90 минута одиграли су Срђан Бабић и Алекса Терзић (тренутно у Звездиној филијали Графичару), док је Дејан Јовељић такође био стартер и изашао је након сат времена игре.

Омладинска репрезентација Србије, коју чине момци рођени 2000. године и млађи, није успела да се пласира на Европско првенство. Милош Гордић бранио је у поразима од Италије и Белгије, односно у ремију са Украјином, док је Жељко Гаврић који брани боје Графичара одиграо прво полувреме против Украјине, а против „азура“ је био на терену до 72. минута.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment