Moja Crvena Zvezda
Обавештења

МЦЗ Нова година

Звездаши, полако али сигурно се ближимо крају календарске године. Ово је практично и прва навршена календарска година нашег сајта, којом смо јако задовољни.

У складу са тим, част нам је да након много рада и утрошеног времена можемо да најавимо оно што ћете од нашег сајта добити као неку врсту новогодишњег поклона.

Сви они који нас прате дуго знају да смо се увек трудили да будемо што бољи и да бирамо што боља решења, све у сврху једног циља – да сви ви будете задовољни, а наша Звезда буде представљена у најбољем светлу. Број ваших посета, прегледаних текстова и коментара мери се милионима месечно у протеклом периоду и то је за нас највећа и једина сатисфакција.

Током новогодишњих празника, на сајту www.mojacrvenazvezda.net имаћете прилике да видите много тога специјалног што смо вам спремали последњих неколико месеци!

Кренимо редом…

Дизајн сајта биће измењен новинама за које сматрамо да неће нарушити изворни изглед нашег сајта, а које ће свакако допринети да изгледа лепше и још боље представи наш клуб, самом својом насловном страном. О чему је конкретно реч видећете, а оно што се већ сада можемо рећи јесте да ће слогани за које сте гласали претходних 10-ак дана бити део новог дизајна на један занимљив начин да ћете на тај начин практично сви ви који нас читате бити они који уређујете сајт.

Екипа сајта спремила је и интересантан начин да се представи свима вама. Видећете како то изгледа, али верујем да ћете схватити и циљ тога што ћемо вам представити. Желимо да сви ближе сазнате нешто о нама и да све ово радимо само из љубави, да не пишемо наручене текстове, што се често провлачи по коментарима и слично. Надамо се да ћемо успети.

Спремне су и анализе у којима ће бити представљена календарска година великог броја тимова нашег спортског друштва.

Интервјуи су оно што сте последњих месеци имали прилике редовно да читате на нашем сајту. Они које ћете прочитати у току празника у рубрици „Новогодишњи МЦЗ интервју“ биће нешто посебно а биће их на десетине!Потрудили смо се да обухватимо велики део спортског друштва, да сви добију прилику да дођу до вас овим путем, како женски, тако и мушки тимови, сениорски или јуниорски. Такође, укључене су и легенде клуба, некадашњи играчи, велики Звездаши који нису заиграли за наш клуб… Једно од тих изненађења открићемо вечерас, а видећете о чему се ради и коме ћете имати прилике да поставите питања!

Звездина школа је оно о чему већ читате на нашем сајту. У оквиру поменутих интервјуа, имате прилику да упознате и младе наде нашег фудбалског клуба, њихове амбиције и схватање наше Звезде.

За крај, најавићемо и једно велико изненађење, о којем верујемо и не размишљате. Њега смо спремали месецима, спремамо га још увек, а коначно ћете моћи да га видите и сазнате о чему се ради већ за десетак дана.

За наредну годину можемо вам најавити само да ћемо покушати да будемо још бољи, да вам представимо Црвену звезду у најбољем могућем светлу, у данашњем медијском хаосу. Имаћете прилике да читате много ексклузивних интервјуа, да пратите мноштво текстуалних преноса, којима сте били задовољни у протеклом периоду и које ћемо се трудити да доведемо на још виши ниво, много блогова по којима смо и постали познати у звездашком свету.

Биће и много акција  сарадњи са руководећим људима наших клубова и маркетингом.

У нашој фото галерији – http://www.mojacrvenazvezda.net/foto/ имаћете прилике да видите фотографије са утакмица нашег тима, из Пионира, са Маракане, Таша, Шумица, итд…

Наш Youtube канал који се налази на адреси http://www.youtube.com/user/MojaCrvenaZvezda?feature=guide биће уредно ажуриран снимцима које направимо.

Такође, ту је и Фејсбук страница на адреси https://www.facebook.com/crvenazvezdasd на којој такође можете пратити све оно што је актуелно на сајту.

Све у свему, све ово што смо радили, што радимо и што ћемо радити, надамо се још јако дуго, радимо искључиво из велике љубави према Црвеној звезди, која нам је свим заједничка и захвалности према вама и вашој подршци коју нам пружате самим тим што сте толико дуго уз нас.

Будите уз нас и даље, верујте да ћемо ми бити још бољи, надамо се и наш једини клуб, а сви ви задовољни!

Живот пред нама још битака скрива! Рачунајте на нас!

Повезане вести

17 comments

... дец 23, 2011 at 20:49

Kako da nabavim mcz aplikaciju? 🙂

Reply
Драган дец 23, 2011 at 21:00

Ево линка – https://rapidshare.com/files/1650977052/mcz.apk

Окачићемо ускоро и банер ка овом линку.

Reply
... дец 23, 2011 at 22:19

hvala mnogo (:

Reply
veliki pravi Zvezdas дец 23, 2011 at 17:31

Samo tako nastavite uz vas smo svi mi zvezdasi

Reply
Zvezdomanija дец 23, 2011 at 15:10

Sve pohvale i iskrene cestitke i od mene.Bili ste odlicni i samo tako nastavite i ubuduce a mi cemo znati da cenimo vas rad,trud,energiju,vreme i zivce.Ako treba i finansijski da se pomogne recite slobodno i verujem da ce svako dati svoj doprinos koliko je u mogucnosti.Treba da cuvamo ovaj sajt,ovde smo svi koji mislimo samo dobro nasoj jedinoj i mnogo me raduje kada mogu da se opustim i znam da necu citati bljuvotine i neistine o nasem klubu.Odavno ne posecujem ostalie sljam sajtove a to bih preporucio i svima.Zasto bi se nervirali prepiruci se sa franjevcima i dokazivati im nesto sto oni ne mogu da shvate,gubiti zivce na te stvari?Eto toliko od mene i jedva cekam da vidim da iznenadjenja.Sve najbolje.

Reply
Александар дец 23, 2011 at 11:24

Да не одговарам сваком посебно, хвала свима. Врло је тешко водити овакав сајт који месечно посети више од пола милиона људи, у ово време, када нам ништа не иде од руке. Ми први треба да сачувамо хладну главу и останемо објективни, а да не причам да смо ми на првом месту навијачи Звезде, као и сви који овај сајт посећују. Ја се лично не сматрам никаквим администратором овде, него навијачем Црвене звезде и делом једне велике породице.
Постоје ствари које ви не видите, па не можете ни замислите како је кад се изгуби, па почну коментари које проверавамо и морамо да их мењамо, бришемо, итд. Сваки коментар морамо да одобримо, а нисте свесни шта се све провуче кроз њих након неких пораза и сл.
Зато немојте замерити ако вас се некад учини да бранимо некога или да некоме чувамо леђа. Мени је успех Звезде на првом месту, као и свима вама и не пада ми на памет да стајем иза некога ко томе не доприноси. Поздрав за све, вратићемо вам за сву подршку већ током ових празника, много тога смо спремили, а и након тога!
НЕК НАС ПРАТИ СРЕЋА, НЕК ЈЕ ЧУВА БОГ!

Reply
dejanRS дец 23, 2011 at 11:30

Meni je žao što pesma s kojom završavaš tekst nikada nije zaživela na severu,meni je extra
http://www.youtube.com/watch?v=wB9vs8be6UE

Reply
Raka Delija дец 23, 2011 at 11:22

Svaka čast majstori samo tako nastavite najbolji ste!!!

Reply
Uscanac дец 23, 2011 at 11:00

Sa vama sam vise od godinu dana i znam da raditi super posao! samo tako nastavite 😀

Reply
dejanRS дец 23, 2011 at 10:57

Šta reći o „našem sajtu“,a da još niko nije rekao .
To da ste najbolji suvišno je pisati,to smo videli proteklih meseci,
jednostavno mislim da ste VI svojim „humanim“ radom približili svima nama naš klub .Svaka čast i veliko HVALA.
MiIslim da ni Mi a ni VI (admini),nismo svesni „još“ kakav sajt imamo.
Pozz

Reply
FeAr дец 23, 2011 at 10:49

Svaka čast momci i devojke i samo napred ko i do sada!!! Pratim vas od samog početka i više se nije postavljalo, kod mene barem, pitanje gde pratiti vesti o Zvezdi a tako će i ostati ubuduće.
Još jednom čestitke na “prvom“ rođendanu i sretni vam praznici …

Reply
savicm86 дец 23, 2011 at 10:36

само наставите овако, МЦЗ ми је одавно омиљени сајт, и најчешће њега посећујем.најбоље место за информисање о нашем клубу.све најбоље у 2012!

Reply
Marko FCRS дец 23, 2011 at 10:36

Nisam do sad pisao na formumima ali bih ovim putem želeo da vas pozdravim i pohvalim jer je sajt sjajan i zaista je postao nezaobilazan deo mog informisanja. Samo tako nastavite jer sam siguran da ste svesni koliko ljudi želi da čuje sve o našem voljenom klubu. Sve najbolje!!!

Reply
armija дец 23, 2011 at 10:18

Samo napred momci, jos jace i bolje u novoj godini, ovo sto vi radite je retkost i primer za mnoge profesionalne novinare i medije. Uz vas smo kakva god pomoc da vam treba, pa i da uvedete neki sitnis da se salje porukama i da pomognemo finansijski, cisto da pokrijete troskove svega ovoga… Veliki pozdrav !!! 😀

Reply
dexy122 дец 23, 2011 at 10:03

Tu sam s vama veoma dugo, i ostao sam vam veran. Pre sam posecivao i neke druge sportske sajtove, ali u zadnje vreme mi nista drugo ne treba osim vas. Stvarno. Svaka vam cast momci. I da to sve jos radite dobrovoljno. Skidam kapu. Samo ovako nastavite. Srecan bozic i nova godina. 🙂

Reply
милпар дец 23, 2011 at 10:23

Има и цура међу њима, немој тако… 😉
Шупља…Свака вам част, као што рече Декси, пратио сам спортал, спортске…, али онда схватих да се само безвезе нервирам због неких коментара од комшија преко пута. Ви сте стварно доказ да у нашем новинарству има још неко ко нормално ради… Пуно поздрава, и наставите тако!

Reply
dexy122 дец 23, 2011 at 10:30

Tacno, tacno pogresno sam napisao, mada sam naravno mislio i na njih. 😀

Reply

Leave a Comment