Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Звездин ББ тандем на коти 30

Погоцима Боаћија и Бена шампион Србије је стигао до преокрета против Мачве и нове суперлигашке победе, а стрелци голова за Црвену звезду побољшали су већ импресиван учинак.

Ричмонд Боаћи је голом анулирао предност Шапчана и стигао до деветог поготка на десет утакмица. Фудбалер из Гане све поготке је постигао у Суперлиги и тренутно је на деоби другог места на црвено-белој листи најбољих стрелаца уз Милана Павкова.

Испред двојице центарфора је управо стрелац другог гола на синоћњој утакмици Ел Фарду Бен. Офанзивац са Коморских острва у првенству је постигао 13 утакмица, а учинак још импресивнијим чини седам голова на интернационалној сцени и један у Купу Србије.

Бен је поред 21 гола на 26 утакмица Звездиној ефикасности допринео са шест асистенција и по овом сегменту је на четвртом месту, иза Марина, Симића и Ебисилија.

Двојац Бен-Боаћи је тако заједно стигао до цифре од 30 погодака на три фронта, од којих су шест постигли овог пролећа.

Најбољи стрелац Црвене звезде ове сезоне голом са беле тачке против Мачве је наставио низ утакмица на којим је био стрелац, и после Радника и Рада, уписао се у стрелце и на трећем узастопном мечу.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment