Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Милан Томић више није тренер КК Црвена звезда

Кошаркаши Црвене звезде у суботу 30. марта поражени су у другом мечу полуфинане серије плеј-офа АБА лиге. Иако су били на прагу тријумфа и пласмана у велико финале и борбу за шампионски прстен и пласман у Евролигу, црвено-бели су низом грешака дозволили противнику да тријумфује и нарадне суботе очекује нас мајсторица након које исправке неће бити.

Како се сазнаје и руководство нашег кошаркашког клуба није задовољно приказаним у другом сусрету полуфиналне серије, па се одлучило на можда и несвакидашњи корак. Председник нашег клуба Небојша Човић одлучио се да пред одлучујући сусрет направи промену на клупи и да смењивањем тренера Милана Томића „размрда“ екипу. Током недеље 31. марта водили су се интензивни преговори са неколицином тренера. Прва жеља нашег клуба Саша Обрадовић и поред велике жеље није могао да позитивно одговори на позив са Малог Калемегдана јер је недавно постао тренер француског Монака, па је клуб морао да потражи алтернативна решења. Размишљало се о Михајлу Павићевићу који је претходне сезоне направио право чудо са барским Морнаром, Александру Трифуновићу који увек фигурира за тренера црвено-белих, али и Влади Вукоичићу који је у сезони 2012/13 оставио позитиван утисак на клупи нашег клуба.

Ипак, након поноћи „као гром из ведра неба“ одјекнула је вест да на клупу Црвене звезде седа искусни словеначки стручњак и некадашњи тренер црвено-белих Змаго Сагадин. У кратком разговору са председником КК Црвена звезда мтс, Сагадин је истакао да може гарантовати успех са нашим клубом јер током целе сезоне прати игре Црвене звезде и сигуран је у играчки потенцијал момака који носе дрес омиљених боја. Сагадин у Београд стиже током дана и потписаће уговор до краја актуелне сезоне уз клаузулу да ће у случају успеха наредне сезоне имати одрешене руке у формирању тима за Евролигу.

Поштовани Звездаши, желимо Вам срећан 1. април светски дан шале.

Повезане вести

10 comments

ja Pa ja апр 4, 2019 at 21:13

Остаћу без коментара, а заслужили сте

Reply
dusan апр 1, 2019 at 15:33

u ovoj teskoj situaciji za klub vi ste nasli da zbijate prvoaprilske sale? necu da vas vredjam jer me necete objaviti, ali zaista vam je „super“ sala. kamo srece da je ova vest istina i da ovoj nakazi vidimo ledja.

Reply
MILOS RANKOVIC апр 1, 2019 at 15:28

POGLEDAJTE SAMO KOLIKO IMA LJUDI KOJI JE PROCITAO OVAJ TEKST PREKO 5000,SAD SAM VIDEO IZJAVU KK,JA NEZNAM STA TREBA DA DELIJE USTANU VISE,JEL TREBA DA MI OBICNI NAVIJACI KOJI VOLE ZVEZDU KRENEMO,ONDA CEMO MI DA BUDEMO VODJE,STA STE VI DELIJE SAMO ZA FUDBAL KAD TERZIC DAJE NOVAC,U KK NAS BIJU,VREDJAJU PORODICE,IGRACE NEDAJU DA IGRACI IZADJU IZ DVORANE,ALO BRE VREME JE VODJE VISE DA SE PROBUDITE

Reply
Slobodan апр 1, 2019 at 12:25

Iskreno,nadam se da nije sala! Covek je katastrofa…

Reply
MILOS RANKOVIC апр 1, 2019 at 12:13

SALA KO SALA,ALI SVI VIDIMO DA TRENER NERADI DOBRO SVOJ POSAO,ALI PUSTIMO TRENERA AJMO MI NAVIJACI DA U SUBOTU POKAZEMO KO SMO I STA SMO,PONOVO PO ZNA KOJI PUT POZIVAM DELIJE DA DODJU AKO NECU VODJE NEK POSALJE DRUGE MOMKE,NIJE OVO SAMO ABA LIGA OVO JE RAT PROTIV GROBLJA,DRZAVE OVE KOJA POMAZE I DAJE PARE NJIMA,OVA ZVEZDA PREPUSTENA JE SAMA SEBI I MORAMO STATI UZ IGRACE,POZIVAM COVICA DA GLEDA KOME DAJE ULAZNICE,UZ DUZNO POSTOVANJE ZENAMA I DECI U SUBOTI NIJE MESTO U DVORANI NEGO LJUDIMA KOJI CE DA GRME CELU UTAKMICU,JA VOLIM CRVENU ZVEZDU SVIM SRCEM DALI VI VODJA DELIJA VOLITE CRVENU ZVEZDU VIDECEMO U SUBOTU

Reply
kalio gulić апр 1, 2019 at 10:18

i nekom je još nakon svega do zajebancije,ovo je stvarno postao klub bez kompasa!!!!!

Reply
vladimir апр 1, 2019 at 09:15

jel ovo prvoaprilska sala…

Reply
Vladimir апр 1, 2019 at 09:53

На крају текста пише.

Reply
Србин са Космета апр 1, 2019 at 10:36

Због узбуђења не прочитах у први мах ситна слова на крају текста.
Штета што ово није јучерашња вест!
Мислим на смену,а опет не дај Боже неког као Змаго.

Reply
vladimir апр 1, 2019 at 11:06

brate od srece nisam ni procitao do kraja…bilo bi lepo da je istina…mada mislim da nije vreme za zezanje

Reply

Leave a Comment