Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Звезда путује у Крањ по титулу. Ристић верује у успех

Хокејаши Црвене звезде сутра (среда, 3. април) путују у Словенију где ће у Крању одиграти други сусрет финалне серије против Триглава. У првом мечу црвено-бели су славили резултатом 3:1 и тако дошли на корак од титуле регионалног првака. Све што је потребно јесте да чета Јовице Руса одигра смирено и сконцентрисано, а сигурнио смо да резултат неће изостати.

Нажалост, преноса из Крања, како тренутно стоје ствари, неће бити, али ми се надамо да ћемо преко људи из клуба успети да дођемо до неких снимака који би овековечили велики успех ове генерације. Црвена звезда ће у овом сусрету бити ослабљена неиграњем Павла Подунавца, али то ће вероватно бити мотив више за његове саиграче да покажу да су дефинитивно најбоља екипа и да се у Београд врате са победничком песмом.

Данас смо замолили ветерана Срђана Ристића, чије је искуство немерљиво за ову екипу, да нам каже своја очекивања, као и да ли очекује груб меч са пуно фаулова као у Београду и да ли Звезда већ у Крању може до титуле.

Ево шта је Ристић рекао за наш портал:

– “Првенстевно очекујем да одиграмо добро јер за то се екипа спрема целе године. Ако тако заиста и буде, никаква груба игра неће ништа значити. Тамо је терен много мањи него код нас и самим тим биће више тешких дуела, што не мора одмах да проузрокује и више фаулова. Једно је сигурно, а то је да ће утакмица бити брза и динамична и заиста верујем да већ сада можемо у Крању и у тим околностима доћи титуле ИХЛ-а”.

Утакмица у Крању почиње у 18 часова, а ми позивамо све Звездине навијаче из Словеније да дођу и подрже наше оклопнике у борби за титулу, која би уједно значила и дуплу круну за ову генерацију.

(извор: czbgtv.com)

Повезане вести

Leave a Comment