Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеРегионална лига

Незапамћено интересовање Звездаша, карата више нема!

Огроно интересовање навијача Црвене звезде за суботњу утакмицу. Редови испред СД Црвена звезда од 7 часова. Карте дистрибуиране и продате за мање од сат времена. Без гостујућих навијача у суботу, кошаркаши Црвене звезде имаће огромну подршку у дворани „Александар Николић“.

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да карата за трећу утакмицу плеј офа АБА лиге између Црвене звезде мтс и Партизана НИС, више нема!

Дистрибуција карата за трибине, и продаја дневних улазница за остале секторе дворане, обављена је у рекордном року у четвртак за само 60 минута у просторијама спортског друштва у Љутице Богдана 1а, што значи да ће кошаркаши Црвене звезде имати громогласну подршку у суботу у хали „Александар Николић”.

Незапамћено интересовање навијача и симпатизера Црвене звезде претходних дана за овај меч, добило је своју потврду потврду у четвртак, јер је ред заинтересованих од више стотина метара, који су желели да дођу до карте и пруже подршку црвено-белима, почео да се формира већ око 7 часова испред просторија СД Црвена звезда. Почетак дистрибуције и продаје улазница био је најављен за 10 часова и окончан је у рекордном року!

КК Црвена звезда мтс се уједно извињава свима који су остали без улазнице, а који су чекали у редовима од раних јутарњих часова, јер је у тренутку престанка дистрибуције и продаје улазница, више стотина навијача и симпатизера и даље стајало у реду за карту. Интересовање за овај меч је знатно превазишло капацитете дворане у којој ће се одиграти меч, па и београдске Арене, јер интересовање за једну утакмицу Црвене звезде никада није било веће!

КК Црвена звезда мтс подсећа овом приликом да у складу са пропозицијама такмичења (Права и Обавезе клубова учесника плеј офа АБА лиге – Члан 41.3) али и огромног интересовања навијача Црвене звезде за овај меч, ради лакше организације „мајсторице“ никоме од навијача КК Партизан НИС који буду дошли организовано, или самоиницијативно у дворану – неће бити дозвољен улазак у халу, јер ће цела дворана бити обојена у црвено-бело.

Због тога, сектори који су раније били предвиђени за гостујуће навијаче у оваквим случајевима, биће у потпуности попуњени навијачима Црвене звезде!
Капије дворане биће отворене два сата пре почетка утакмице, а КК Црвена звезда мтс апелује на све који буду долазили у дворану, да се ка њој упуте знатно раније, због детаљних контрола које ће бити спроведене на свим улазима.

Сви власници сезонских улазница КК Црвена звезда мтс као и до сада улазиће на своја места која су обезбедили још током лета 2018.године куповином своје сезонске карте, али ће И њихове, као и спонзорске улазнице бити додатно контролисане на улазима И провераван идентитет власника истих.

КК Црвена звезда мтс позива све који буду дошли у дворану у суботу да направе атмосферу својствену само онима којима је црвено-бела боја у срцу и као шести играч помогну кошаркашима да дођу до победе и пласмана у финале!

НЕКА ГРМИ ЦЕЛА ХАЛА!

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

SVE PJANO21 апр 5, 2019 at 01:21

Nije mi jasno zašto se dele ulaznice? Klub nije u Bog zna kakvoj finansijskoj situaciji, tako da bi trebao baš u ovakvim utakmicama da naplaćuje ulaznice. Pravi zvezdaši će sigurno napuniti halu i sa plaćenim ulaznicama.

Reply

Leave a Comment