Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКонференције за медијеКошаркаНајновије

Да сви заједно дођемо до победе!

Конференција за медије КК Црвена звезда мтс пред трећу полуфиналну утакмицу плеј офа АБА лиге, на којој су говорили тренер МИлан Томић и првотимац Дејан Давидовац.

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују екипу Партизана НИС у трећој одлучујућој утакмици плеј офа АБА лиге јтд у суботу од 18 часова.

За меч који се игра у дворани „Александар Николић“ влада огромно интересовање, а све карте за дистрибуцију и продају су разграбљене у врло кратком року у четвртак у просторијама СД Црвена звезда у Београду. КК Црвена звезда мтс се овом приликом захваљује свима којима је црвено-бела боја при срцу,а који су препознали важност тренутка и утакмицу у којој својом подршком могу да буду додатна снага и шести играч кошаркашима Црвене звезде.

Пред овај меч на конференцији за новинаре, медијима су се обратили тренер Милан Томић и првотимац Дејан Давидовац.

Милан Томић:
Прво пред нама је једна утакмица која нам значи много, а то је улазак у финале и освајање АБА лиге. За ову утакмицу припремам овај тим, прво да се концентрише само на кошарку, јер видим да са друге стране покушавају да се праве неке мале игранке које могу да утичу на наш тим, тако да ја хоћу да изолујем своју екипу од свих тих смешних ствари и да се играчи концентришу само на утакмицу. Као што знате сви, никада нисам у току ове године коментарисао суђење и нећу ни у овом тренутку, јер је мој посао да радим као тренер кошаркашког клуба Црвена звезда, а не као тренер боксера. Тако да, ја у овом тренутку мојим играчима никад не могу да кажем ни једну реч, ни „крв”, ни „ударци испод појаса”, ни „брутални ударци”, него ја својим играчима причам само у вези кошарке, у вези спорта, где је Србија прва.

Са друге стране, са оне тамо стране, сви говоре у вези српске кошарке и у вези напретка српске кошарке, али се друге стране се прича се у вези крви, удараца, бруталности и тако неких ствари. Вероватно да покушавају да направе притисак на нас, али ја мислим да су се у овом тренутку преварили, и да праве притисак само себи јер ово није битка за живот и за смрт, ово је битка да се добије утакмица и пре свега је спорт, јер и доста младих људи и деце чита портале И гледају те утакмице. Зато мислим да је најбоље за српску кошарку да се не помињу те речи и да се прича само о кошаркашкој лопти и о спорту.

Тренер црвено – белих је поновио да неће да се бави суђењем:

У вези суђења, што је исто поменуто било, нисам коментарисао током сезоне, па нећу ни сад, али мислим да када се помиње да је у првој утакмици био бруталан притисак, а ништа се не прича о другој, а сви смо били на тој утакмици, сви знамо шта се дешавало тада… Ево, и ово одело што сам однео на хемијско чишћење, она жена гледа и каже господине шта је ово? Шта да кажем, ништа, све је у реду, али смо се наравно коректно држали на тој утакмици, са наше стране није било провоцирања ни у једном тренутку, издржали смо све што се дешавало на тој утакмици. Као што сви знате и ја сам део КК Црвена звезда, и видим да се претходних дана оглашавао клуб, али не Милан Томић или Небојша Човић или „Јанко и Марко”, али колико видим са друге стране се изјашњавала само КК Црвена звезда, а са друге стране се виде два имена која „ратују” против нашег клуба и то изгледа као да смо сви у неком истом кошу, као да су препуцавања појединаца, а то није тако. Зато позивам наше навијаче јер видим да је интересовање огромно и да уз њихову подршку дођемо до успеха, а то је победа.

Једно од питања за шефа стручног штаба црвено – белих било је и да ли ће Џо Регланд бити спреман за сутрашњи дуел:

Регланд се опоравља и неће играти ову утакмицу.

Са друге стране, првотимац Дејан Давидовац очекује тешку утакмицу која победнику доноси финале регионалног такмичења:

Очекује нас тешка утакмица против Партизана, као што је била и свака до сада. Ми смо одиграли већ четири утакмице с њима у последњих месец и подана, тако да се одлично познајемо и мислим да неће бити неких спектакуларних изненађења. Што се тиче нас, имали смо седам дана временада сумирамо утиске пре свега са ове последње две утакмице и спремни дочекујемо сутрашњу утакмицу и надамо се победи.

КК Црвена звезда мтс подсећа још једном да у складу са пропозицијама такмичења (Права и Обавезе клубова учесника плеј офа АБА лиге – Члан 41.3) али и изузетног интересовања навијача Црвене звезде за овај меч, ради лакше организације „мајсторице“ никоме од навијача КК Партизан НИС који буду дошли организовано, или самоиницијативно у дворану – неће бити дозвољен улазак у халу. Због тога, сектори који су раније били предвиђени за гостујуће навијаче у оваквим случајевима, биће у потпуности попуњени навијачима Црвене звезде.

Капије дворане биће отворене два сата пре почетка утакмице.

Такође клуб апелује да сви који поседују улазнице за ову утакмицу, крену ка дворани знатно раније, због врло детаљних контрола које ће бити споровођене на улазима, као и да пружају подршку нашем тиму без бацања икаквих предмета, фер спортски и коректно.

Сви власници сезонских улазница КК Црвена звезда мтс као и до сада улазиће на своја места која су обезбедили још током лета 2018.године куповином своје сезонске карте, али ће и њихове, као и спонзорске улазнице бити додатно контролисане на улазима и провераван идентитет власника истих.

ДА ГРМИ ЦЕЛА ХАЛА! Да направимо атмосферу по којој смо познати много даље од ових простора, да помогнемо екипи да дође до победе и пласмана у финале!

КК Црвена звезда мтс

Текст на сајту СД

Повезане вести

6 comments

krvavi zvezdas-DE апр 6, 2019 at 19:56

kako sam srecan sto smo ih ponizili

Reply
Dragan апр 6, 2019 at 20:05

Ja rekoh: biće neizvesno…hi…hi….

Reply
Veteran Sever апр 6, 2019 at 20:07

Krvavi…sl sudije bile „krvave“ poslednjih 5 minuta…nista nisu sudili za Zvezdu…da ne bilo 40 razlike…

Reply
Србин са Космета апр 6, 2019 at 19:34

Браво Звездо!
Браво навијачи!
+23 пре четврте четвртине

Reply
Dragan апр 6, 2019 at 13:47

Svi…ali svi u „Pionir“…i oni koji ne udju u halu…neka budu ispred…hajde mi da sprečavamo grobarske igrače da udju u halu….hajde da ih sprečacamo posle utakmice da izadju iz hale… hajde da prekinemo utakmicu…ako gubimo…bas tako…eto!

Reply
Србин са Космета апр 5, 2019 at 21:15

Идемо,Звездо!!!
До победе!!!

Reply

Leave a Comment