Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Милојевић: „Сви на Маракану у недељу“

Фудбалери Црвене звезде у оквиру 30. кола Суперлиге Србије састаће се у недељу, 7. априла, од 19 сати на стадиону „Рајко Митић“ са екипом Пролетера.

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић изнео је очекивања пред сусрет са новосадском екипом.

На последњој утакмици пред поделу бодова дочекујемо екипу која је обезбедила учешће у плеј-офу. Сви комплименти Пролетеру, они су екипа која, иако је новајлија у елитном друштву, имала одличан континуитет игара. Предвођени су одличним и искусним тренером Радојичићем, трофејним стратегом који се доказао у многим клубовима. Његов рад се најбоље види кроз одличне резултате које бележи Пролетер. Овом приликом позивам наше навијаче да дођу на Маракану у што већем броју, да одиграмо утакмицу у лепом амбијенту. Очекујем да се представимо у најбољем издању и да припредимо лепу представу за све љубитеље фудбала – рекао је Милојевић.

Звездин стратег осврнуо се на кадровске проблеме у екипи.

Нећемо моћи да рачунамо на Бабића, Јованчића и Стојковића због жутих картона. Не свиђа ми се начин на који су неки играчи добили картоне, већ сам говорио о скидању дресова код прославе голова. Ипак, то је саставни део утакмице где су емоције заиста изражене. Имамо проблем са Ебисилијом, који од тренинга пред сусрет са Бачком има повреду и тренира индивидуално. Што се тиче Марка Гобељића сачекаћу процену медицинског тима, у којој је фази опоравка и да ли може неку минутажу да изнесе или је боље да га сачувамо. Свакако је он играч који нам је потребан на утакмицама плеј-офа и у полуфиналу Купа, тако да ћемо бити опрезни са његовим повратком на терен.

Тренер црвено-белих истакао је да борба за титулу још увек није решена.

Очекује нас још седам утакмица, још 21 бод је у игри када прође сусрет са Пролетером. Након поделе бодова долазимо до тога да нам је свака победа у овој фази такмичења вредела 1,5 бод. Раднички је свакако најозбиљнији кандидат за титулу поред нас.

Милојевић је говорио и о головима из дефанзивне линије тима.

Нисам се посебно освртао на Вујадинов погодак, али рекао сам му неколико ствари о његовој игри, потребни су нам голови из дефанзивне линије. Одбрамбени играчи се много више радују кад дају голове, јер им то није првобитни задатак на терену, али заиста су нам важни погоци наших централних бекова – поручио је Милојевић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment