Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Милојевић: „Празник фудбала“

Шеф стручног штаба Владан Милојевић сматра да је Пролетера био празник фудбала у 30. колу Суперлиге и истакао је да су ушли у циљну равнину борбе за трофеје.

У првом полувремену је Пролетер јако добро стајао, имали смо иницијативу, али не и много удараца на гол, све док Боаћи није постигао погодак. У другом полувремену смо наставили са иницијативом, иако смо играли у ритму среда-недеља. Ту је до изражаја дошао већи фонд играча који имамо и могли смо да убацимо свеже адуте – рекао је Милојевић и похвалио вечерашњег противника:

Честитам Пролетеру на изузетном успеху, види се печат тренера Драгана Радојичића. Доста играча је оставило сјајан утисак, свиђа ми се Пролетер као екипа и видимо се у Новом Саду у плеј-офу.

Тренер Звезде осврнуо се и на погодак Марка Марина, који је правом мајсторијом затресао мрежу за 2:0.

Публика воли играче као што је Марин и због таквих фудбалера долази на стадион. Леп гол је постигао и мени је као тренеру, наравно, драго због тога. Био је то шлаг на торту за вечерашњи меч. Наши верни навијачи су још једном направили изузетан амбијент. Имали смо ветар у леђа свих 90 минута, баш је био празник фудбала.

Црвено-бели се као лидери окрећу плеј-офу са 42 бода, четири више од нишког Радничког.

Следи нам још седам кола у првенству плус Куп, ушли смо у циљну равнину. Имамо недељу испред нас да се спремимо за Раднички, јако добру, квалитетну екипу која је одлично вођена. Мислим да ће бити прави дерби следеће суботе на нашем стадиону. Треба да се одморимо и спремимо за тај сусрет. Поделом је смањена разлика и сада је још 21 бод у оптицај. Биће доста добрих утакмица, свака је битна, наравно, и ова са Нишлијама – закључио је Милојевић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment