Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Ветерани трећи на „Mc Lennan Cup 2019“

Ветерани Црвене звезде до 40 година изненада су ускочили на турнир Дрвених ногица “Mc Lennan Cup 2019” уместо бугарске екипе НСА која се није појавила на турниру.

Обзиром да нису стигли да се окупе и одиграју своју прву утакмицу, црвено-бели су је изгубили службеним резултатом 5:0 (Винтер Вруст, Швајцарска). Већ у следеће две утакмице Звездини ветерани су показали своју снагу, па је прво савладана екипа Трим Тим (Словенија) резултатом 7:4, а по том и екипа Предаторса (Букурешт, Румунија) са 4:3.

Стрелци за црвено-беле против Швајцараца били су: Чуковић, Татић и Николић по 2, те Рус са једним поготком. У другом сусрету против Румуна стрелци су били Чуковић, Павловић, Црноглавац и Татић.

Пошто нису одиграли прву утакмицу него су је изгубили службеним резултатом, у недељу 7. априла, Звездини ветерани су одиграи свој меч за треће место против екипе Уни Медвед (Берн, Швајцарска). Наши оклопници су били бољи и славили резултатом 5:3 након пенал серије. У регуларном делу било је 3:3 (стрелци Крављанац, Раковић и Данон), а у пенал серији Звезда је била боља и славила головима Раковића и Ђорђевића.

Црвена звезда је на овом турниру наступила у саставу: Луковић (голман), Рус, Милинковић, Црноглавац, Чуковић, Ђорђевић, Николић, Павловић, Раковић, Михајловић, Татић, Богдановић, Крављанац, Данон.

(извор/фото: czbgtv.com)

Повезане вести

Leave a Comment