Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Продаја карата за финале АБА лиге креће у среду

КК Црвена звезда мтс обавештава све Звездаше да продаја карата за прве две финалне утакмице АБА лиге против Будућности креће у среду од 12 часова. И то на два продајна места, просторије клуба на Малом Калемегдану и у просторијама СД Црвена звезда.

КК Црвена звезда мтс дочекаће Будућност Воли у прве две утакмице финалне серије АБА лиге. Поменути мечеви играће се у дворани ’’Александар Николић’’ у петак и недељу и то од 19 часова. Клуб са Малог Калемегдана овом приликом јавно захваљује граду Београду, Фудбалском савезу Србије, Рукометном савезу Србије и свима осталима који су у потпуности разумели од коликог интереса су ове утакмице за српску кошарку, али и српски спорт уопште. Без њихове несебичне помоћи не би било могуће да се обе утакмице играју у нашој кући, у дворани ’’Александар Николић’’.

Карте за прве две финалне утакмице између Црвене звезде мтс и Будућност Воли продаваће се у среду од 12 часова на два продајна места – у клупским просторијама на Малом Калемегдану и у просторијама СД Црвена звезда у улици Љутице Богдана.

Цене су веома популарне, а истичемо да се продаја карата врши искључиво у пакету за обе утакмице по веома популарним ценама. Такође, при свакој куповини неопходно је приложити личну карту продавцу ради идентификације и истичемо да једна особа може купити максимално четири карте.

ЦЕНЕ КОМПЛЕТА КАРАТА ЗА ПРВЕ ДВЕ УТАКМИЦЕ ФИНАЛА АБА ЛИГЕ 2018/19

ТРИБИНЕ – 500,00 дин.
ПАРТЕР Б – 800,00 дин.
ПАРТЕР 4 – 800,00 дин.
ЛОЖА – 1.800,00 дин.
ПЛАВА ЛОЖА – 1.400,00 дин.
БЕЛА ЛОЖА – 1.200,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 1. РЕД – 7.000,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 2. РЕД – 5.000,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 3. РЕД – 3.000,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – 9.000,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 7.000,00 дин.

Колико је подршка навијача битна у наредним утакмицама је сувишно говорити јер је све речено у трећој полуфиналној утакмици АБА лиге против Партизана. Огромна подршка и величанствена атмосфера биле су велики елан за црвено-беле кошаркаше који су ту позитивну енергију претворили у убедљиву победу. Ништа друго се не очекује ни у петак, а после и у недељу. Пред кошаркашима Црвене звезде мтс је три велика корака који могу да значе трофеј и који резервишу карту за Евролигу где је по многим критеријумима нашем клубу и место. Зато, Звездаши, сви у дворану ’’Александар Николић’’.

Још једном истичемо да ће Црвена звезда мтс и овог пута у потпуности поштовати пропозиције АБА лиге (Пропозиције и Обавезе клубова учесника плејофа АБА лиге – Члан 41.3). С тога, наглашавамо да ниједном навијачу екипе Будућност Воли неће бити омогућен улаз у дворану ’’Александар Николић’’ без обзира да ли он дошао организовано или самоинцијативно.

Нека дворана цела, поново, буде црвено-бела! Јер са вама се може све што се пожели!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment