Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Гобељић: Треба нам подршка у дербију плеј-офа

Фудбалери Црвене звезде плеј-оф започињу утакмицом којој се приписује епитет одлучујуће. Изабраници Владана Милојевића ће у суботу, 13. априла, од 18 сати на свом терену дочекати другопласирану екипу Радничког. Све звездаше радује вест да ће спреман за тај сусрет бити и црвено-бели универзалац Марко Гобељић, који је тек у последњем колу уочи доигравања уписао прве минуте у пролећном делу сезоне.

Још од припрема у Турској имамо сам проблем са повредом. Мислили смо пре неколико недеља да сам је излечио, али већ при првом напору стање ми се погоршало. Зато смо овог пута били много опрезнији што се тиче мог повратка на терен. Било ми је пуно срце када сам против Пролетера ушао у игру. Два месеца сам чекао да се поново нађем на терену. Драго ми је што је све прошло у најбољем реду и што смо остварили важну победу. Сада се напорно припремамо за најважнији део сезони који почиње у суботу – рекао је Гобељић.

Пуном паром наши фудбалери припремају се за сусрет са Радничким у суботу.

Знамо да нас очекује дерби плеј-офа, да је ово утакмица која може много тога да одлучи, али ми се за њу припремамо као и за сваку до сада. Већ смо много пута током сезоне показали да знамо да се носимо са притиском. Напорно се припремамо, наш стручни штаб детаљно анализира противника и то ће нам, као и увек до сада, много помоћи. Раднички је својим одличним играма показао да заслужује место које заузима на табели и зато знамо да нам неће бити лако у суботу, али на нашем терену се никога не плашимо.

Према мишљењу нашег универзалца и овог пута ће навијачи бити 12. играч наше екипе.

Невероватно је колико нам значе наши навијачи. Иако нисам био на терену, осећао сам на свакој утакмици позитивну енергију коју нам они шаљу. Феноменалне кореографије, константно навијање, све то нам даје додатну снагу на терену и чини ми се да уз песму Делија ништа није немогуће. Верујем да им се ми на терену, нашим играма, захваљујемо на најбољи могући начин. Дајемо све од себе, свако на свој начин, да у мају имамо двоструко славље. Утакмица са Радничким је следећа препрека на том путу и зато позивам наше навијаче да у суботу буду на Маракани, јер нам је њихова подршка сада најпотребнија – поручио је Гобељић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment