Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Иванић: „Очекујем пун стадион у дербију“

Фудбалере Црвене звезде овог викенда очекује дерби са другопласираном екипом Радничког. Утакмица је заказана за суботу, 13. април, од 18 часова на стадиону „Рајко Митић“.

Врло важна утакмица је пред нама, борба са другопласираном екипом никад не може да буде лака и сигурно спада у ред најбитнијих мечева у сезони. Сигурно ће и ова утакмица бити специфична и другачија од осталих, јер носи епитет дербија сезоне. Раднички је показао у претходних 30 кола да има квалитет, а на нама је сада да покажемо да смо бољи. После поделе бодова имамо четири бода више од њих, урадићемо све да ту предност повећамо овог викенда – рекао је Мирко Иванић.

На последњој утакмици у регуларном делу првенства против Пролетера, Звездин везиста је постигао други гол у црвено-белом дресу.

Голови ми, као и сваком играчу, много значе за самопоуздање. Исти је случај и са асистенцијама. Прошао сам период адаптације, дошли се добре партије и могу да будем задовољан. Надам се да ћу наставити у истом ритму и да ће екипа наставити да побеђује, јер корак по корак идемо ка свом циљу.

Звездаши ће и овог пута бити 12. играч наше екипе, очекује Иванић.

Очекујем одлично испуњен стадион, знам да ће наши навијачи доћи у великом броју да нам буду ветар у леђа, јер нас очекује тешка утакмица притив доброг противника. Сваком од нас неописиво значи подршка, носи нас песма са севера. Атмосфера на нашем стадиону је другачија него било где друго када играмо – поручио је Иванић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

rene artoa апр 11, 2019 at 07:24

Veoma vazna utakmica pobedom se resava prvenstvo trebalo bi da se ispuni stadion do poslednjeg mesta. A posle sa Partizanom utakmica za uzivanje i nadam se za jedan ubedljiviji rezultat.

Reply

Leave a Comment