Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Почела реконструкција западне трибине

Данас су на западној трибини стадиона „Рајко Митић“ почели нови радови за које су средства обезбеђена из фондова УЕФА, а захваљујући којима ће публика на нашем стадиону убудуће утакмице гледати уз још већи комфор.

Шампион Србије аплицирао је за фондове Европске фудбалске уније предвиђене за инфраструктурне радове и добио је средства, пре свега захваљујући залагању Зорана Лаковића. Директор националних асоцијација УЕФА дао је допринос у препознавању Звездиног залагања и жеље да навијачи у Љутице Богдана уживају у најбољем фудбалу и феноменалним условима на трибини.

Актуелним пројектом је предвиђена реконструкција западне трибине која подразумева још комфорнија места у ВИП делу западне трибине, реконструкцију тоалета и променоара, као и додатно сређивање трибине.

Радови на поменутим деловима Звездиног стадиона почели су данас и очекује се да све буде спремно за прославу титуле.

Низ унапређења највећег спортског објекта у земљи настављен је и ојачањем земљишта иза северне трибине које је у току, али и почетком изградње најсавременијег медико блока који ће бити од велике помоћи приликом припреме и опоравка играча.

Подсетимо, ово је само наставак унапређења услова у којима ће звездаши убудуће гледати утакмце, а претходно су обављени бројни радови попут изградње ограде око стадиона, постављања нових капија, уређење паркинга и ложе на западној трибини.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment