Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Савић и Стојковић позвали и школарце на Раднички

Вујадин Савић и Филип Стојковић често чине део непробојног бедема, одлично функционишу по десној страни одбране, али и ван терена. Звездин тандем позвао је све навијаче, и најмлађе звездаше, да их подрже у мечу одлуке против Радничког, на старту плеј-офа Суперлиге, у суботу од 18 часова.

Савић и Стојковић посетили су ОШ „Синиша Николајевић“ на Врачару, и готово два сата су се дружили са звездашима којих је било више од 400.

Школско двориште одзвањало је од овација и црвено-бели тандем изазвао је велико одушевљење када се појавио.

Бројни малишани били су у Звездиним дресовима и црвено-белим обележјима, и видело се колико им значи што су у прилици да се упознају са својим идолима.

Најмлађи Звездини навијачи нестрпљиво су чекали да почне дружење са Савићем и популарним Жулетом, а они су одмах по доласку заузели места у клупи на терену. Како су већ били у овим улогама, још једном су могли да се увере колико их деца обожавају.

Девојчице и дечаци чекали су да се фотографишу са нашим првотимцима, а добили су и аутограме на специјално персонализованим картицама. Није изостало ни неизбежно фотографисање, па су наши асови на својствен начин улепшали дан који ће школарци дуго памтити.

Сваки пут када су овакве акције радо се одазовемо. Знамо колико деца воле Црвену звезду и срце ми је пуно када видим колико их има. Обожавамо да се дружимо са најмлађим звездашима и што можемо да им улепшамо неки дан – поручио је Савић, док је Стојковић имао поруку за црвено-белу породицу:

У суботу од 18 сати играмо меч одлуке, једну од најважнијих утакмица на путу ка дуплој круни. Зато бих волео да трибине Маракане буду што испуњеније и да против Радничког будемо ношени препознатљивим хуком великог броја звездаша. Сви знају колико нам значи њихова подршка и сада нам је баш потребна – нагласио је популарни Жуле.

Ни овом приликом нису изостали црвено-бели поклони за све ђаке који су одушевљени причали о успоменама за памћење.

ФК Црвена звезда се овом приликом захваљује свим запосленима у ОШ „Синиша Николајевић“ који су учинили све да и основци и фудбалери уживају.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment