Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Пукл, Болтаузер и Хордов деле правду на отварању финалне серије

Дан пред почетак финалне серије плеј-офа регионалне АБА лиге између Црвене звезде мтс и Будућност ВОЛИ на званичној интернет презентацији регионалног такмичења осванула су имена арбитара који ће делити правду на првом мечу у београдској дворани „Александар Николић“.

Комесар за суђење АБА лиге Изток Ремс се одлучио да за предстојећи сусрет поверење повери двојици Словенаца и једном Хрвату. Тако су делегирани Саша Пукл и Матеј Болтаузер из Словеније и Томислав Хордов из Хрватске. Сва тројица судија су већ била делегирана за мечеве Црвене звезде у актуелној завршници такмичења. Томислав Хордов је био члан судијске тројке на првом полуфиналном мечу плеј-офа против Партизана који је наш клуб решио у своју корист након продужетака резултатом 106:101, док су Саша Пукл и Матеј Болтаузер били делегирани за други меч против вечитог ривала. У том сусрету црно-бели су тада изједначили у серрији на 1:1 победом од 70:67.

Остаје нам да се надамо да ће избор Изтока Ремса у предстојећем сусрету заиста чинити трио које ће делити правду на паркету.

Повезане вести

Leave a Comment