Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Звезда и Железничар настављају борбу за финале

Одбојкашице Црвене звезде у петак (18 часова) дочекују Железничар у трећем мечу полуфиналне серије плеј-офа БПШ Суперлиге Србије. Резултат у серији је 1:1.

Након што су приказале одличну игру и направиле чудесан преокрет у првом мечу, црвено-беле су у другом биле бледе и неодлучне у завршницама сетова, што су Лајковчанке искористиле да тријумфују са максималних 3:0, по сетовима 25:23, 25:20, 25:23.

Звезда је у првој утакмици славила са 3:2 (25:20, 13:25, 21:25, 26:24, 15:10) иако су гошће имале вођство од 2:1 и три везане меч лопте у четвртом сету. Наше одбојкашице су освојиле наредних пет поена, изједначиле, а онда у петом сету нокаутирале ривала са 15:10.

Дуел у Лајковцу је био потпуно супротан у односу на београдски. Звездине даме су имале предност у завршници првог сета, а Железничар прави преокрет и долази до вођства (25:23). У другом је наш тим успео да сустигне велику предност домаћих, али не и да преокрене (25:20), док је трећи сет био налик првом. Звезда је водила до завршнице, а Железничар поново прави преокрет и долази до победе (25:23).

Одбојкашице Црвене звезде ће морати доста да се помуче, да искористе предност домаћег терена и покушају да после треће утакмице поново дођу до вођства у серији.

Прва екипа која оствари три тријумфа у полуфиналној серији плеј-офа пласираће се у финале. Други полуфинални пар чине Јединство (СП) и Визура и у тој серији је резултат 1:1.

Трећа утакмица полуфиналне серије плеј-офа БПШ Суперлиге Србије између Црвене звезде и Железничара је на програму у петак 12. априла од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Меч ће судити Дејан Рогић и Александар Петровић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment