Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Нови трофеји

Најмлађи бисери који стасавају иза југа Маракане претходног викенда су остварили запажене резултате на турнирима у региону и шире.

Црвено-бели таленти рођени 2008. године су на Валтер купу у Сарајеву освојили треће место и оставили феноменалан утисак.

Звездини дечаци су у групној фази уписали четири победе и уз максималан учинак се пласирали у полуфинале где их је, на пенал лутрији, савладала екипа Роме (3:1), па су Београђани заказали дуел са Националом. Црвена звезда је у борби за треће место, по други пут на турниру, победила бугарског представника (2:0) и на одличан начин ставила тачку на турнир током којег су таленти из Љутице Богдана на сјајано представљали грб који носе.

Успешне су биле и генерације које су учествовале на турниру у Умагу. Малишани рођени 2009. и 2011. године освојили су прво место на веома квалитетном турниру и побрали све честитке учесника и гледалаца. Упркос слабијем пласману и петом месту, у добром светлу се показала и селекција дечака рођених 2010. године која је заузела пето место.

Феноменалан утисак оставили су и дечаци 2007. године на турниру у Измиру. Ученици Уроша Урошевића су премијерно учествовали на једном од најпрестижнијих турнира у Европи и заузели друго место у групној фази током које су им ривали били Порто, Хамбургер, Генк, Лестер и Мец. У шеснаестини финала црвено-бели су савладали Сигму, а крај такмичења представљао је минимални пораз од Олимпије (1:0).

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment