Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатЖенски фудбалНајновијеФудбал

СЛС: ЖФК Црвена звезда – ЖФК Пожаревац

Након пуне три недеље црвено-беле даме у копачкама одиграће првенствени меч. У оквиру 14. кола Супер лиге Србије наше девојке угостиће екипу ЖФК Пожаревац.

Црвено-беле су још раније обезбедиле пласман у групу која ће се у наставку шампионата борити за шампионску титулу. Оне су у претходних 11 мечева оствариле скор од пет победа и по три ремија и пораза и са 18 освојених бодова тренутно заузимају четврту позицију на суперлигашкој табели. Са друге стране, Пожаревљанке су у досадашњем шампионату забележиле по два тријумфа и ремија и уз седам пораза у наставку шампионата ће се са Крагујевчанкама и Новосађанкама борити за опстанак у српској женској фудбалској елити.

У првом делу шампионата две екипе су у Пожаревцу одиграле меч 7. октобра претходне године, а црвено-беле су славиле резултатом 2:0. У међусобном скору две екипе наше фудбалерке су имале много више успеха. Последњих девет мечева црвено-беле даме су решиле у своју корист, а интересантан је податак да су у последњих пет сусрета играчице Црвене звезде оствариле свих пет победа уз 24 постигнута поготка и само један примљен.

Меч између ЖФК Црвена звезда и ЖФК Пожаревац на програму је у недељу 14. априла са почетком од 16 часова на помоћном терену стадиона „Рајко Митић“ подно јужне трибине.

Позивамо вас да присуствујете предстојећем сусрету и помогнете нашим девојкама да остваре нову првенствену победу.

Табела Супер лиге Србије за фудбалерке

Повезане вести

Leave a Comment