Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радовић, Јавор и Кољеншић делегирани за други сусрет финала

Кошаркаши Црвене звезде мтс успешно су започеки финалну серију плеј-офа регионалне лиге. Убедљивим тријумфом у пакленој атмосфери дворане „Александар Николић“ пулени тренера Милана Томића показали су да са пуним правом претендују на шампионски прстен који доноси и учешће у европској кошаркашкој елити наредне сезоне.

Само пар сати након окончања првог сусрета, АБА лига је на својој званичној интернет презентацији објавила и имена тројице судија који ће бити задужени за дељење правде на другом сусрету између београдског и подгоричког клуба који се игра у недељу 14. априла у београдском храму кошарке.

Након словеначко-хрватске тројке из првог сусрета, у предстојећем мечу судијски трио чиниће Сретен Радовић из Хрватске, Дамир Јавор из Словеније и Милош Кољеншић из Црне Горе. Сва тројица су претходних сезона имали своје роле уперене директно против нашег клуба. Не тако давно црногорска „Борба“ је нашироко писала о лику и делу Сретена Радовића по подгоричким хотелима. Дамир Јавор је имао своје игроказе уперене против нашег клуба и у Евролиги, док је Кољеншић у црвено-белој јавности остао познат по „добро одрађеном послу“ током једног од вечитих дербија у претходним сезонама. Делегирање судије Милоша Кољеншића за други меч је посебна прича. Само по себи се намеће питање како је могуће да црногорски делилац правде суди меч у којем се састају клуб из Србије и клуб из Црне Горе, а уз све то, управо тај сусрет према многим кошаркашким критеријумима може бити и најважнији меч у финалној серији.

Остаје нам да видимо како ће, са аспекта суђења, протећи предстојећи сусрет, али ако сагледамо све оно што су јуче приказали Болтаузер, Пукл и Хордов јасно је да су закулисне радње досегле свој максимум.

Повезане вести

2 comments

MILOS RANKOVIC апр 13, 2019 at 11:38

COVEK KAD POMISLI NEMOZE GORE A ONO MOZE JOS GORE,RADOVIC LICNI SUDIJA MALOG mila,KAD JE FRKA RADOVIC JAVOR,PLACANJE U ODMORU,PROSTITUTKE I NOVAC NARAVNO,I PLUS crnogorac,A IGRAMO NAVODNO PROTIH crnogoroca,ODMAH NA SUDIJE SUTRA IZVRSITI UDAR,DA NEPOMISLE DA CE DA KRADU,SINOC JE BILO KATASRTOFA,ALI OVA TROJICA JE KAO DA SUDI bokan i milo,REKAO SAM PRE PRVE UTAKMICE KO CE SUDITI I SVE SAM POGODIO.LOPOV DO LOPOVA,IZGINUCEMO MI SUTRA ZA NASU ZVEZDU,OSECA SE U DVORANI DA BI SVI DALI SVE ZA ZVEZDU,ZVEZDO NEBOJ SE SUTRA CE BITI JOS JACA PODRSKA ZA ZVEZDU SVE

Reply
Josif апр 13, 2019 at 20:51

Недозволити краѓу нипокоју цену!То сам реко и пре прве утакмице,будели тенденциозности као што је било у првом сусрету треба прекинути меч по цену напуштања лиге.Таква лига каква је без звезде неможе,а звезда без њих може.позз

Reply

Leave a Comment