Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаЖенска кошаркаКошаркаНајновије

Са Петроварадина се назире титула

Иако је пажња целокупне кошаркаше јавности окренута ка другом финалном мечу плеј-офа регионалне АБА лиге између Црвене звезде мтс и Будућност ВОЛИ, незаслужено скрајнуте медијске пажње налазе се црвено-беле кошаркашице које „бију битку“ за одбрану шампионског трона.

Наше кошаркашице у недељу 14. априла са почетком од 18 часова гостују у Новом Саду екипи ЖКК 021, где ће одиграти други меч финалне серије Прве женске лиге Србије. Пре само три дана екипа тренера Драгана Вуковића славила је у дворани ФМП-а резултатом 62:50 и тиме повела у серији 1:0. Претходни сусрет обележила је Мина Ђорђевић која је поред 18 постигнутих поена забележила и 11 скокова (осам дефанзивних и три офанзивна), а мора се истаћи да је при шуту за два поена била стопроцентна (4/4).

И поред чињенице да су у четвртак новосадске кошаркашице пружиле највећи отпор црвено-белим девојкама у актуелној сезони, наше кошаркашице су сигурно апсолутне фавориткиње и у предстојећем дуелу у Новом Саду. У прилог томе говори и чињеница да је претхони дуел две екипе који је одигран у „српској Атини“ завршен убедљивим тријумфом наше екипе 94:66, а меч је одигран 2. децембра претходне године.

Детаљ са првог финалног сусрета ККЖ Црвена звезда Комбанк – ЖКК 021 Нови Сад

– Прва женска лига Србије, финале плеј-офа, 2. утакмица:
ЖКК 021 : ККЖ Црвена звезда Комбанк
Дворана: Хала у Петроварадину
Судије: Јелена Смиљанић; Дејан Миздрак; Филип Ђукић
Датум: Недеља, 14. април
Почетак: 18 часова

Позивамо све љубитеље женске кошарке и навијаче Црвене звезде да помогну нашим девојкама и у Новом Саду како би начиниле још један корак ка освајању 31. титуле националног шампиона. Трећи и надамо се последњи сусрет финалне серије на програму је у Београду 17. априла

(фото: ККЖ Црвена звезда Комбанк)

Повезане вести

1 comment

Goran137 апр 14, 2019 at 20:00

Bravo devojke 2:0 jos jedna pobeda i titula! A bravo i za kosarkase koji razbijaju Buducnost na poluvremenu,ajmo i momci do 2:0 pa da slavimo uskoro duplu titulu…

Reply

Leave a Comment