Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеОбавештењаОдбојка

Одбојкашице у Лајковцу за опстанак у серији

Одбојкашице Црвене звезде у понедељак (19 часова) гостују Железничару у Лајковцу у четвртом мечу полуфиналне серије плеј-офа БПШ Суперлиге Србије. Железничар води са 2:1 у серији.

Црвено-беле су добро започеле серију, направиле су преокрет у првој утакмици и после пет сетова дошле до вођства од 1:0. Лајковчанке су пред својим навијачима узвратиле и са 3:0 дошле до изједначења (1:1).

Очекивало се да ће наше одбојкашице пружити много бољу партију у трећем мечу, али то се није догодило. Доста су грешиле, што је Железничар искористио и лако дошао до брејка и преокрета. Славиле су гошће резултатом 0:3 и сада имају прилику да на свом терену обезбеде пласман у финале.

Пред Звездиним дамама је тежак задатак. Више немају права на грешку и морају да одиграју на максималном нивоу како би успеле да се врате у игру и боре се за трофеј.

Прва екипа која оствари три тријумфа у полуфиналној серији плеј-офа пласираће се у финале. Други полуфинални пар чине Јединство (СП) и Визура и у тој серији је резултат 2:1.

Четврта утакмица полуфиналне серије плеј-офа БПШ Суперлиге Србије између Железничара и Црвене звезде на програму је у понедељак 15. априла од 19 часова у Хали спортова у Лајковцу. Меч ће судити Станислава Симић и Владимир Симоновић.

Извор/фото:(ОК Црвена звезда)

Повезане вести

Leave a Comment