Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноИнтервјуиНајновијеФудбал

Савић и Милуновић: „Заслужујемо пун стадион“

Фудбалери Црвене звезде победом 3:0 над нишким Радничким стартовали су плеј-оф Суперлиге. Како оцењује наш штоперски тандем Савић-Милуновић направили су велики корак ка титули, али још увек ништа није решено.

Цела екипа је одиграла одлично, па тако и Милуновић и ја у одбрани. Нисмо дали много простора противничким играчима да угрозе наш гол. Сви смо били на нивоу задатка, компактни, одлично смо одиграли у дефанзиви, али и у офанзиви што потврђују три гола. Да није поделе бодова већ бисмо били шампиони. Ипак, у оваквим условима седам бодова предности није мало, али има још шест утакмица до краја, тако да се ниједне секунде нећемо опустити. Верујем да можемо до титуле, само треба да одржимо континуитет одличних игара – рекао је Звездин капитен, на чије речи се надовезао Милуновић:

Не волим да причам унапред, желео бих да сваку утакмицу одиграмо најбоље што можемо, као што је то био случај против Радничког. Верујем да такав приступ може да нас доведе до титуле – рекао је Звездин штопер.

Звезду је на дерби утакмици плеј-офа са трибина бодрило нешто више од 13 хиљада људи.

Надао сам се да ће бити 25 или 30 хиљада људи, мислим да смо заслужили. Верујем да никад боље резултате нисмо имали него прошле и ове године, играмо одличан фудбал. Можда је утицало и лоше време, или кошаркашка утакмица дан раније, па су се можда људи и истрошили, али волео бих кад би нас посећивали у већем броју на свакој утакмици. Позвао бих навијаче да дођу у што већем броју већ у уторак, а захвалио бих се свима који су јуче били на Маркани – рекао је Вујадин.

Црвено-бели штоперски тандем истакао је да се у утакмици између Црвене звезде и Радничког, којој су многи приписали епитет одлучујуће, ни у једном тренутку победник није доводио у питање.

Раднички је имао једну шансу из корнера на целој утакмици. Конци су током целог меча били у нашим рукама, од самог старта смо имали изгледне шансе, одлично смо комбиновали и заслужено дошли до тријумфа – рекао је Милуновић.

Раднички је добро играо, били су доста агресивни и имали су доста корнера у првом полувремену. И ми смо имали доста неискоришћених прилика. Заслужено смо победили и на корак смо до титуле, која нам је, уз Куп, главни циљ. Показали смо да смо доминантнији од Радничког, као и од осталих екипа у Суперлиги. Нишлије су заслужено на другом месту и желим им много среће у полуфиналу Купа. Надам се да ћемо се срести у финалу – поручио је Савић.

 

Повезане вести

Leave a Comment