Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноНајновијеОсталоЏудо

Тријумф Милана Бунчића, Стефан Мајдов бронзани у Дубровнку

Апсолутна доминација Звездиних џудиста на Европском купу у Дубровнику у конкуренцији до 81 килограма. Милан Бунчић тријумфовао је у категорији до 81 килограма, док се Стефан Мајдов окитио бронзаним одличјем у истој конкуренцији.

За још једно златно одличје за нашу богату клупску ризницу у Љутице Богдана, заслужан је и Милан Бунчић. Узданица Орлова, Милан Бунчић се на најбољи начин вратио на међународну спортску сцену. У конкуренцији до 81 килограма, репрезентативац Србије остварио је пет победа у исто толико мечева, чиме је изборио привилегију да стане на највиши степеник победничког постоља.

После две године паузе и промене категорије са 73 на 81 килограм, веома сам задовољан са пет победа и првим местом Европском купу у Дубровнику. Натављам даље још јаче. Захвалио би се мом клубу, Црвеној звезди на подршци и тренеру Александру Трпковићу – рекао је Милан Бунчић.

Одличан резултат подвукао је и Александар Трпковић, тренер Милана Бунчића.

Милан Бунчић после доста дуге паузе и промене категорије, победио је све ипоном. Задовољан сам јер је и Михајло Морохојев у суботу узео бронзу до 66 килограма са три победе. Идемо даље, следеће нам је Сарајево. Желим да захвалим Црвеној звезди на подршци – истакао је Александар Трпковић.

Навијаче Звезде обрадовао је још један повратак. У категорији до 81 килограма бронзану медаљу освојио је Стефан Мајдов.

Било је доста квалитетних бораца и одличних мечева у мојој категорији. Полако се враћам у форму. Успео сам да регулишем на време килограме за разлику од претходног такмичења. Холанђанин је искусни стари вук који се са Немањом борио. Украјинца сам добио у партеру што ме је доста исцрпело. Меч са клупским другом је био одличан, ја сам био исцрпљен, али то никако не умањује његов тријумф. Честитао бих му на победи. Меч са представником Босне И Херцеговине је био рутински. Са Французом сам дао максимум док сам у борби за бронзу савладао домаћина који је коло пре тога победио Нишкановића – рекао је Стефан Мајдов.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment