Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеРегионална лига

У ишчекивању вести о стању повреде Стратоса Перпероглуа

Кошаркаши Црвене звезде декласирали су подгоричку Будућност у другом мечу финалне серије плеј-офа АБА лиге. Овом победом црвено-бели су стигли на корак од освајања шампионске титуле и пласмана у Евролигу за сезону 2019/20. Међутим, да све не буде идеално потрудио се догађај у самом финишу трећег периода игре.

Последњи напад наше екипе у трећој четвртини окончао је Стратос Перпероглу поенима, али се након доскока ухватио за лист десне ноге и са видним боловима је легао на паркет. Услеила је реакција лекарске екипе нашег клуба и Перпероглу је изведен са паркета. Настао је мук у хали јер је свима било јасно да повреда није лакше природе. Након сусрета и поред блиставе игре наших кошаркаша главна тема како у, тако и око хале је било стање врхунског кошаркаша.

Како преноси портал „mozzartsport.com“ прве процене нису добре.

Чека се званична информацијама из клуба, а у ходницима Пионира се ове вечери могло чути да је је сјајни крилни кошаркаш задобио повреду листа. Чак и да му је пукао мишић. Али све су то незваничне информације, тако да навијачи и стручни штаб црвено-белих и даље могу да се надају.

Ипак, слике из „Пионира“ ништа добро не обећавају када је у питању Перпероглу. Један од најачих адута Милана Томића београдски храм кошарке је напустио уз помоћ носила. Представници једне приватне клинике су га одвезли из хала.

Перпероглуа износе из дворане „Александар Николић“ (фото: mozzartsport.com)

Током вечери путем свог Инстаграм налога навијачима се обратио Стратос Перпероглу:

– „Велика победа вечерас и сада смо на корак ближе титули. Хвала вам за сву вашу подршку и охрабрујуће поруке. Све се дешава са разлогом и ја верујем да ће моји саиграчи завршити посао. Још једна до краја…“

Да ли се из ових речи може извести закључак да ће наши кошаркаши у Подгорици бити без помоћи сјајног грчког кошаркаша, остаје да видимо и сачекамо званично саопштење клуба.

Повезане вести

1 comment

Србин са Космета апр 15, 2019 at 11:52

Недостајаће нам Стратос, играч огромног искуства и велики зналац.
Чекаћемо те мајсторе,да се вратиш!

Reply

Leave a Comment