Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоФлорбол

Настављена регионална Флорбол лига

Претходног викенда у Београду је одржан Други турнир регионалне Флорбол лиге.

Како је раније планирано на терену „Поско Арене“ (у оквиру СРЦ „БАСК“ код хиподрома) требала су да се одиграју три сусрета, међутим до тога није дошло. Наиме, на турниру се поред домаће ФБК Црвена звезда појавила само хрватска екипа ФБК Хидраулика Куреља Доња Стубица. Представник Босне и Херцеговине ФБК Громови из Бањалуке није се појавио у Београду и за сада немамо званичних информација који су разлози њиховог одсуства.

Планирани сусрет између ФБК Црвена звезда и ФБК Хидраулика Куреља Доња Стубица је одигран и црвено-бели су остварили нову победу у оквиру регионалног такмичења славивши резултатом 11:2. Био је то други тријумф наше екипе, а уз то су забележили и један реми на турниру одиграном у Доњој Стубици. Још увек се не зна шта ће бити са мечевима против бањалучке екипе. Опције су да се ти мечеви региструју службеним резултатом или да се накнадно закажу нови термини одигравања мечева.

Да подсетимо, током првог тирнира који је одржан у Хрватској наши играчи су са бањалучким Громовима одиграли нерешено 4:4, док су у сусрету са домаћином славили резултатом 6:4. У тречем сусрету првог турнира, домаћин, екипа Хидраулика Куреља из Доње Стубице савладала је бањалучку екипу резултатом 10:7.

Повезане вести

Leave a Comment