Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноДруги пишуКуп СрбијеНајновијеФудбал

Бабић: „Већ сам видео лопту у голу“

Фудбалери Црвене звезде обезбедили су одличан резултат, 4:1, након првог меча полуфинала Купа Србије са екипом Младости. Изабраници Владана Милојевића задовољни су урађеним, али, како истиче наш штопер Срђан Бабић, сада се окрећу изазовима у Суперлиги Србије.

Није готово, чека нас гостовање у Лучанима. Морамо да уђемо добро у ту утакмицу, да дамо гол што раније и да после мирно одржавмо резултат и пласирамо се у финале. Имамо лепу предност пред пут у Лучане, тако да верујем да неће бити проблема, али свесни смо да морамо да будемо опрезни. Сада се свакако окрећемо утакмици са Чукаричким која нас очекује већ у суботу. Дуплакруна нам је приоритет, тако да морамо да наставимо са добрим играма – рекао је Бабић.

У првих пола сата игре Звездин штопер имао је две одличне прилике да увећа вођство свог тима. Бабић је опробао шут атрактивним ударцима са дистанце.

Прва шанса је била тежа, из незгодније позиције сам шутирао десном ногом, па зато и није имала бољи исход та акција. Друга шанса је била много боља, али можда је ту највећа грешка што сам већ видео лопту у мрежи прерано, чим сам је шутнуо.

Офанзивна игра наших фудбалера дала је добар резултат.

Наша последња линија стоји доста високо, играмо читаву утакмицу на њихових 30 метара и нормално је да дође до неког кикса. Сви смо у противничком шеснаестерцу када нападамо, покушавали смо што брже да дамо други гол. Недостајао нам је тај гол да смиримо игру, да станемо на лопту. Нисмо успели, десио се кикс, али баш то нас је и покренуло и потом смо показали постигли три гола и нисмо дозволили противнику да закомпликује меч – поручио је Бабић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment