Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Кадетима градски дерби

Кадети Црвене звезде савладали су Чукарички у дербију 23. кола Кадетске лиге Србије резултатом 3:2.

Чукарички – Црвена звезда 2:3 (1:1)

Стадион: Стадион Раковице. Гледалаца: 100. Судија: Јован Шегрт. Стрелци: Ергелаш у 21. и Гргић у 83. за Чукарички, а Матић (из једанаестерца) у 15, Лукић у 58. и Њамцуловић у 79. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Дрезгић, Ергелаш (Чукарички), Пердув (Црвена звезда).

Чукарички: Кожул, Роган, Кадијевић, Петковић (од 77. Секулић), Дрезгић, Вићевић, Николић, Гргић, Кежман, Ергелаш, Ђукић (од 57.
Вуковић).

Црвена звезда: Катић, Митровић (од 81. Максимови), Благојевић, Матић, Лукић, Писар, Пантовић (од 52. Радуловић), Васиљевић (од 67. Пердув), Бабић, Пиплица (од 90. Пешовић), Елевен (од 56. Њамцуловић).

Црвено-бели су одлично отворили утакмицу и голом Матића у 15. минуту са беле тачке стекли вођство. Најстрожој казни претходио је прекршај над Пиплицом, а домаћин је одговорио шест минута касније евроголом Ергелаша.

Изабраници Славољуба Ђорђевића су могли да врате предност до одмора преко Бабића који је одлично претио у два наврата, али је Чукарички сачувао мрежу.

Попут првог дела игре, Звезда је и наставак отворила офанзивно што је резултирало новим вођством, а у стрелце се уписао Лукић одличном реакцијом после корнера.

Све дилеме по питању победника разрешио је Њамцуловић у 79. минуту, а леп ударац са око 20 метара Гргића само је ублажио пораз Чукаричког.

Победом у градском дербију Црвена звезда је задржала лидерску позицију у Кадетској лиги Србије са 53 бода и учинком од 17 победа, два ремија и четири пораза, а већ за викенд ће угостити Реал из Ниша.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment