Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Нови интернационални изазов

Млађи кадети Црвене звезде данас ће од сутра гостовати у Мађарској где ће учествовати на Хонвед купу, престижном турниру за играче до 16 година.

Изабраници Марка Неђића ће учешће на турниру у Будимпешти почети у суботу против Спарте из Ротердама, а дан касније ривал црвено-белих бисера биће Макаби Петах Тиквал. Осим холандског и израелског представника, талентима који стасавају иза југа Маракане ривали ће бити и Штурм, Сампдорија и домаћин Хонвед. Уочи новог интернационалног изазова, тренер Звездиних нада рођених 2003. године, изнео је очекивања од респектабилног такмичења.

Биће ово још једна сјајна прилика да се упоредимо са екипама ван граница земље. На турнир крећемо без репрезентативаца па ће шансу добити и играчи са мањом минутажом у првенству. Недавно смо имали прилику да одмеримо снаге са Зенитом и тад сам истакао иначај оваквих сусрета. Радујемо се новом искуству и прилици да представљамо вољени клуб и ван Србије – истакао је Неђић.

Млађи кадети су у фебруару били гости Зенита, а месец дана касније угостили су руског представника у Београду. Гостовање у Мађарској ће наставити низ, у којем следе турнир у Словачкој 18. и 19. маја, и Француској од 8. до 10. јуна.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment