Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКошаркаМлађе категоријеНајновије

Црвена звезда домаћин јуниорског завршног турнира

КК Црвена звезда мтс биће домаћин завршног јуниорског турнира првенства Србије. Од петка до недеље осам најбољих екипа бориће се за титулу шампиона. Трофеј бране црвено-бели.

КК Црвена звезда мтс биће домаћин завршног турнира Рода јуниорске лиге Србије. Осам најбољих екипа из регуларног дела бориће се за трофеј који бране црвено-бели јуниори. Црвена звезда је доказано веома успешан организатор оваквих и сличних догађаја, а као најбоља референца намеће се традиционална и дугогодишња организација Евролигиног јуниорског турнира. С тога, одлука да домаћинство припадне клубу са Малог Калемегдана не треба ни мало да чуди.

Све утакмице завршног јуниорског турнира првенства Србије играће се у ’’ФМП арени’’ у Железнику. Турнир започиње у петак од 12 часова, а завршава се финалном утакмицом која је на програму у недељу од 14 часова и 30 минута. Поред домаћина Црвене звезде, за трофеј ће се борити и Партизан НИС, Беко, Борац, Динамик, Младост Ветерник, Мега Бемакс и Младост. Црвено-бели свој поход на одбрану трофеја започињу у петак од 16 часова и 45 минута када ће играти у четвртфиналу против екипе Младост Ветерник. Комплетан распоред турнира је следећи:

Четвртфинале, петак 19. април:
12.00, Партизан НИС – Беко.
14.15, Борац – Динамик ВИП Пеј.
16.00, Церемонија отварања турнира.
16.45, ЦРВЕНА ЗВЕЗДА МТС – Младост Ветерник Одеон баскет
19.00, Мега Бемакс – Младост.

Полуфинале, субота 20. април:
12.00, Победник Партизан НИС/Беко – победник Борац/Динамик ВИП Пеј.
15.00, Победник ЦРВЕНА ЗВЕЗДА МТС /Младост Ветерник Одеон баскет – победник Мега Бемакс/Младост.

Недеља, 21. април:
12.00, Меч за треће место.
14.30, Финале.

После финала церемонија доделе награда и затварање турнира.

Финални меч и утакмица за треће место биће директно преношени на каналима ТВ Арена Спорт. Позивамо све заинтересоване да дођу у дворану у Железнику и пруже подршку црвено-белима у походу на нови трофеј.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment