Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Томић: „Да завршимо све у Подгорици“

Кошаркаши Црвене звезде мтс одрадили су у четвртак увече тренинг пред четврту утакмицу финала плеј офа АБА лиге.

У редовима црвено-белих сви су спремни, а тренер Милан Томић изјавио је бројним медијима из Србије који су уз екипу у Погорици:

Сигурно нас чека тешка утакмица. Није довољно 25 минута колико смо имали концентрацију у прошлој утакмици, већ 40 минута. Задатке које смо испланирали у свлачионици и на састанцима морамо да спроведемо на терен. Једно је сигурно у анализи прве утакмице – морамо да спречимо контранапад Будућности, ту су направили велику предност. Један од фактора је био и Коти Кларк, морамо боље да одиграмо у одбрани. Што се тиче напада, од почетка сезоне говорим, у оваквим, финалним утакмицама мораш да будеш добар у оба правца да би победио. Морамо да будемо концентрисано само на кошарку и да се бавимо овим лепим спортом. Екипа је спремна, водимо 2:1, у овом тренутку не треба да размишљамо о поразу, да спремимо добро утакмицу и да завршимо финалну серију у Подгорици. Сигурно да не треба да се обазиремо ни на какве друге ствари, сви сте видели шта се дешавало овде. Не бих да коментаришем неке друге ствари осим кошарке, као што су неке моје колеге то урадиле после утакмице у Београду – завршио је Томић.

Дејан Давидовац:

Очекујем тежак дуел као и сваки до сада. Мислим да ће пресудна бити концентрација свих 40 минута и то пре свега на кошарку. Не обраћамо пажњу на атмосферу, видели смо како је то све изгледало, али је најважније да се сконцентришемо на терен. Немамо страх и неће га ни бити – закључио је Давидовац.

Утакмица број 4 финалне серије игра се у петак у Подгорици од 19 часова.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Gogi апр 19, 2019 at 21:00

Sta ces ti da zavrsis neznalico jedna ne mogu da verujem gledam sada imamo +7 na 13 minuta do kraja i ovaj neznalica kao trener pravi tehnicku gresku i od tada sve krece nizbrdo…Kasnije se ljuti na Cirbesa i Nesu Ilica koji dobijaju tehnicku na klupi a on to uradio nekoliko minuta pre njih bez ikakvog razloga…+11 smo imali i sve zbog ovog neznalice prokockali…47 sekundi do kraja i gubimo sa 7 razlike a on se nasao pametan traziti tajm aut strasno…Bez obzira sta da se desi u 5toj utakmici ovoga treba nogirati i to hitno inace smo u kanalu na duze vreme nema leba od njega…

Reply
dusan апр 19, 2019 at 07:56

zgazi ih sve

Reply

Leave a Comment