Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатЖенски фудбалНајновијеФудбал

Црвено-беле даме гостују у Суботици

Предстојећег викенда започиње друга фаза Супер лиге Србије у фудбалу за жене. Црвено-беле даме у копачкама већ на старту плеј-оф такмичења очекује најтежи могући посао, гостовање у Суботици осмоструком узастопном шампиону Србије, екипи Спартака.

Фудбалерке Црвене звезде у плеј-оф су ушле са позиције четири и у ову фазу такмичења пренеле су три бода, док су Суботичанке убељиве лидерке суперлигашког каравана са 15 бодова. У актуелној сезони две екипе су одиграле већ два сусрета и екипа Спартака је убедљиво славила у оба меча. У оквиру 6. кола СЛС-а 29. септембра претходне године на терену подно јужне трибине стадиона „Рајко Митић“, гошће су славиле резултатом 6:0, док је у мечу 13. кола, мечу који је изазвао много контроверзи, Спартак забележио нови тријумф резултатом 4:0.

И поред чињенице да ће домаће фудбалерке и у предстојећем сусрету бити апсолутне фавориткиње, очекујемо да наше девојке дају свој максимум и достојно понесу црвено-бели дрес. С`обзиром да наш клуб на северу Србије има много својих присталица, позивамо их да дођу на Градски стадион у Суботици и пруже подршку црвено-белим дамама.

– Супер лига Србије, плеј-оф, 1. коло:
ЖФК Спартак Суботица – ЖФК Црвена звезда
Стадион: Градски стадион у Суботици
Датум: Субота, 20. април
Почетак: 16. часова

У другом сусрету 1. кола плеј-офа нишки Машинац Трејс ПЗП дочекује земунску Слогу.

Табела Супер лиге Србије, плеј-оф

Повезане вести

Leave a Comment