Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

АБА лига делимично затворила „Морачу“

Ово је епилог дивљања присталица Будућности на 3. мечу финалне серије:

На сајту регионалног такмичења објављено је саопштење о казни за Подгоричане, који могу бити презадовољни њеним епилогом.

– Будућност је санкционисана од стране дисциплинског судије АБА лиге Саше Павличића Бекића због лоше организације финалне утакмице АБА лиге. Дисциплински судија је донео одлуку о изрицању казне о затварању дела трибина Будућности за 4. меч финалне утакмице АБА лиге.

– Према овој одлуци домаћи тим је обавезан да затвори сва седишта у дворани уз терен, као и сва седишта која се протежу од дна, до трећег реда. – наводи се у саопштењу АБА лиге.

Повезане вести

3 comments

Gogi апр 19, 2019 at 21:09

Tomic izgubio utakmicu neznalica teska! Ne mogu da verujem gledam sada imamo +7 i u naletu smo na 13 minuta do kraja i ovaj neznalica kao trener pravi tehnicku gresku i od tada sve krece nizbrdo…Kasnije se ljuti na Cirbesa i Nesu Ilica koji dobijaju tehnicku na klupi a on to uradio nekoliko minuta pre njih bez ikakvog razloga…+11 i napad smo imali polovinom trece cetvrtine i sve zbog ovog neznalice prokockali…47 sekundi do kraja i gubimo sa 7 razlike a on se nasao pametan traziti tajm aut strasno…Vodili na kraju prve cetvrtine,vodili na poluvremenu,vodili nakon trece cetvrtine i na kraju izgubimo 2 kosa razlike opet zbog neznalice od trenera i ovu i proslu izgubili…I sada sa strahom idemo u 5ti mec…Sta ako se Peperoglu i Regland ne oporave i ne budu igrali treba da strahujemo dal’ prolazimo od 2:0 i velike psihicke prednosti mi imamo sansu u obadve utakmice u PG da zavrsimo seriju al’ ovaj cirkusant glumi tarzana…Bez obzira sta da se desi u 5toj utakmici ovoga treba nogirati i to hitno inace smo u kanalu na duze vreme nema leba od njega…

Reply
MILOS RANKOVIC апр 19, 2019 at 12:27

SRBIN SA KOSMETA ISTO MISLI KO I JA,MOMCI PROBAJTE DA SE NEOPTERECUJETE STA HULIGANI RADE,MISLITE NA IGRU,NA ZVEZDU,MISLITE DA ZA VAS NAVIJA NEKOLIKO MILIONA DELIJA,MISLITE NA DOCEK U BEOGRADU NA KALISU KAO PRAVI SAMPIONI,NIJE SMAK SVETA I AKO IZGUBIMO,NEDAJ BOZE PONEDELJAK JE TU AKO ZATREBA,MI DUGOVE VRACAMO POSTENO TAKO CEMO VRATITI DUGOVE I TATINIM I MAMINIM SINOVIMA SAMO POLAKO,I OVO STO NJIHOVE VODJE NAVODNO PRICAJU PUSTI TO STO STE PISALI PAROLE ZA COVICA I NJEGOVU PORODICU,VI STE KLOSARI GORI OD BILO KOG SIPTARA,TREBA DOCI OPET U BEOGRAD,ALI KAKO,OPET KAZEM MRZIM crnogorce SVE ONO KOJI SU ZA NARKOMANA mila djukanovica,I ZA KRAJ KAZEM OPET MOZES SVE SRBE DA POVUCES PREDSDNICE,MINISTRE POLICIJE crne gore,MI SRBI SMO ZA VAS GOSPODA LJUDI,A ONAJ USTASA repesa,AKO DODJE DO PETE PONESI I DUPLE GACE TREBA CE TI,AKO TE PONOVO PLJUNEMO,LAZOVE JEDAN,DVA NARADA SE MRZE ZBOG TEBE

Reply
Србин са Космета апр 19, 2019 at 11:35

Да се ово десило у Бг,дисквалификовали би нас! ‘Ајде да добијемо ову у петак пред балијама,шиптарима и милогорцима,да им у непријатељском гротлу покажемо зубе!
Напред Звездо!

Reply

Leave a Comment