Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Три изазова за Звездине бисере

Три преноса на Јутјуб каналу Звезда кидс употпуниће фудбалски викенд пред нама.

Серију занимљивих дуела које ћете бити у прилици да пратите уживо на Јутјуб каналу Звезда кидс ће почети гостовањем Звездиних омладинаца Чукаричком. Нови у низу дербија изабраници Николе Пуаче ће одиграти у суботу од 13 часова. Меч у Раковици уједно је прилика да се црвено-бели јуниори врате на победнички колосек и поново претекну градског ривала. Омладинци Црвене звезде утакмицу 23. кола дочекују уз учинак од 16 победа, два ремија и четири пораза.

Истог дана, од 16 часова, Графичар, филијала Црвене звезде, ће гостовати Радничком из Обреновца са намером да настави низ одличних резултата. Тим који са клупе предводи Милија Жижић тренутно заузима другу позицију у Српској лиги Београд са само бодом мање од Колубаре.

Крај преноса утакмица црвено-белих нада за актуелну недељу представљаће недељни сусрет кадета Црвене звезде и Реала из Ниша. Тим Славољуба Ђорђевића у сјајној је форми и победничку серију ће покушати да настави и против седмопласиране екипе у Кадетској лиги Србије иза југа Маракане од 13 часова.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment