Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Продаја карата од недеље – Интересовање незапамћено!

Продаја карата за пети меч финала плеј офа АБА лиге коју Црвена звезда мтс игра за титулу у понедељак, почиње у недељу од 12 часова у просторијама клуба на Малом Калемегдану. Интересовање навијача црвено-белих је незапамћено, а за ову утакмицу био би испуњен и стадион „Рајко Митић“!

КК Црвена звезда мтс обавештава све Звездаше да продаја карата за пету финалну утакмицу АБА лиге против Будућности почиње у недељу од 12 часова, и то у просторијама клуба на Малом Калемегдану.

КК Црвена звезда мтс дочекаће Будућност Воли у последњој утакмици финала плеј офа АБА лиге.

Црвено-бели су имали две прилике у мечевима 3 и 4, водили заслужено на тим утакмицама, али се та предност волшебно „топила” у другом полувремену, па ће шампион регионалног такмичења бити познат у понедељак, након пете утакмице која ће се играти у дворани „Александар Николић”.

Интересовање за овај меч је незапамћено, и КК Црвена звезда би на основу требовања и захтева заинтересованих навијача нашег клуба, могла да попуни и стадион „Рајко Митић”!

Карте за пету финалну утакмицу између Црвене звезде мтс и Будућност Воли продаваће се у недељу од 12 часова у клупским просторијама на Малом Калемегдану.

Такође, при свакој куповини неопходно је приложити личну карту продавцу ради идентификације и истичемо да једна особа може купити максимално две карте:

ТРИБИНЕ А,Б,Ц и Д – 500,00 динара
ПАРТЕР Б – 800,00
ВИП ЛОЖА – 1500,00
ПЛАВА ЛОЖА – 1200,00
БЕЛА ЛОЖА – 1000,00
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 1. РЕД 5.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 2. РЕД 4.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 3. РЕД 3.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД 6.000,00
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД 5.000,00

Колико је подршка навијача битна у наредној утакмици, показале су и претходне утакмице у доигравању. Огромна подршка и величанствена атмосфера биле су ветар у леђа за црвено-беле кошаркаше који су ту позитивну енергију претворили у убедљиве победу. Пред кошаркашима Црвене звезде мтс је један корак који може да значи трофеј и који резервише карту за Евролигу где је по многим критеријумима нашем клубу и место. Зато, Звездаши, сви у дворану ’’Александар Николић’’!!!

Још једном истичемо да ће Црвена звезда мтс и овог пута у потпуности поштовати пропозиције АБА лиге (Пропозиције и Обавезе клубова учесника плејофа АБА лиге – Члан 41.3). С’тога, наглашавамо да буквално ниједном навијачу екипе Будућност Воли са или без обележјима клуба, неће бити омогућен улаз у дворану ’’Александар Николић’’ без обзира да ли он дошао организовано или самоиницијативно, такође као у претходним случајевима, пред утакмице 1 И 2, неће бити дозвољено груписање припадника делегације Будућности у оближњим локалима, нити ће им бити дозвољен приступ дворани. У складу са реципроцитетом, 3 (ТРИ) члана делегације КК Будућност без додатних чланова, биће у прилици да уђе у дворану.

КК Црвена звезда мтс још једном се унапред извињава уколико неко од заинтересованих навијача нашег клуба не дође до улазнице, јер је потражња за картама за пети меч – незапамћена!!!

КК Црвена звезда мтс

 

Повезане вести

Leave a Comment