Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милојевић: „Треба добро да анализирамо зашто се ово догодило“

Фудбалери Црвене звезде заустављени су на Бановом брду у другој рунди плеј-офа. Црвено-бели су након предности од 2:0 дозволили себи да изгубе меч 3:2, а на конференцији за медије новинарима се обратио тренер Владан Милојевић:

– „Честитам Чукаричком на победи. Што се тиче саме игре, када водите 2:0, зовете се Црвена звезда и примите три гола, то нам се није дешавало до сада. Треба добро да анализирамо зашто се то догодило. Идемо даље, нема много времена, окрећемо се наредним утакмицама“ – прокоментарисао је Милојевић.

Тренер шампиона Србије додао је како их чека анализа овог сусрета.

– „Имали смо жељени резултат 2:0 на отворању утакмице у гостима, очигледно да је онда дошло до „распада“ неког система, али то је за анализе које ћемо направити сами“ – завршио је Милојевић.

Повезане вести

12 comments

MILOS RANKOVIC апр 21, 2019 at 20:21

MOZES TI DA ANALIZIRAS KOLIKO HOCES RAZLIKA JE 4 BODA A DERBI JE U CETVRTAK AKO NEPOBEDIS RAZLIKA JE JEDAN ILI DVA BODA,GLEDAJ STA CES,SVE SI TI OVO ZAKUVAO NEUZMES TITULU MOZES ODMAH ALI ODMAH U GRCKU,SA OVOLIKIM BUDZETOM TI SE IGRAS I SKLANJAS IGRACE,JA BI SA OVAKVOM EKIPOM OSVOJIO TITULU,TI SI SAMO JEDAN PROSECAN TRENER I NISTA VISE,TOMIC BROJ DVA,SAMO STO TOMIC NEMA NI BLIZU TOLIKI BUZDET KO TI,ALI STA TE BRIGA IMAS UVEK MESTA U CUKI TI SI NJIHOV COVEK

Reply
MILOS RANKOVIC апр 21, 2019 at 12:43

EVO SAD SAM GLEDAO SNIMAK UTAKMICE UZAS,GOBELJIC JEDAN CENTAR SUT DOBAR,STOJKOVIC ISTO,SAVIC IGRA PLEJA SEVA,IGRA SE ,MILUNOVIC BOLJE DA CUTIM GLUPLJEG IGRACA NISAM VIDEO JOS OD FIBELA,CAUSIC JA SAM ZA TEBE MESI,IVANIC TI SI BRE NULA NA KVADRAT NE SAMO JUCE NEGO OTKAD SI DOSAO BAR JEDNU UTAKICU DA SI ODIGRAO,BENA IZVODIS JER ON NERAZUME DA NAMESTI UTAKMICU,IZVODIS VUKANOVICA STAVLJAS NA DEVETKU IVANICA I ONDA KRECE NASA IGRA SA DUGIM LOPTAMA NA NJEGA I JIRKU,PA TO MOZE SAMO LUD,VISOKI METAR I ZILET TI IGRAS DUGIM LOPTAMA,AKO TI JE DOSADNO LEPO SE POKUPI I CAO,ODLAZIO JE JEDAN SAVICEVIC,PANCEV,STOJKOVIC PA JE ZVEZDA ZIVA,BICE ZIVA I BEZ TEBE

Reply
Dragan апр 21, 2019 at 12:13

Hajde Miloje ne lupetaj… Nego trazi, ako ostajes u Zvezdi, nove štopere… Ovi nemaju pojma…pogotovo Milunović koji je centarhalf-ormar nivoa beogradske zone!!! Da li je njega neko gledao uopste kako je igrao jesenas tamo u Belorusiji!? Sta nas maltretiras sa njim i onim kilavim Ivanićem? Jel oni MORAJU da igraju? Jel to neka poslovna „kombinacija“? Pozdravio te Tomić iz KK Crvena Zvezda…pozdravio te on zajedno Cirbesom zvanim Milunović(direktan krivac za poraze protiv grobara, dva puta, i sad protiv Budućnosti…amaterskim greskama u samoj završnici) i Riversom zvanim Ivanic… Ta opskurna grupacija u košarkaškom klubu nas uterala u surove poraze, da li sad treba da se formira nova grupacija i u fudbalu koja ce biti štetna po klub?

Reply
Estrella Roja апр 21, 2019 at 02:06

Nemamo dokaze da je bilo prodaje bodova, ali imamo ozbiljne indicije koje ukazuju na to. Mene, iskreno, mnogo više interesuje naša igra koja praktično ne postoji već 6 meseci, nisam skoro bio tako ravnodušan kada Zvezda igra još od one čuvene, po zlu, Lukićeve početne ere. Milojević je svoju dekadentnost u taktici doveo do potpune indiferentnosti kod navijača, kao da nismo igrali Ligu šampiona posle skoro tri decenije. Saučestvovanjem u jednom od najsramnijih prelaznih rokova, produženjem podebljanih ugovora sa tzv. gardistima, koji realno nemaju kvaliteta za evropsku Zvezdu, rekao bih: bilo koju Zvezdu, ignorisanjem stranaca za koje realno ne znamo da li su uopšte kvalitet budući da nemamo mogućnost da ih gledamo naspram njegovih sterilnih ljubimaca..sve to je ozbiljan alarm za dalju sudbinu trenera koji je imao evropskog uspeha, ali koji realno nije stvorio igru za gledanje. Zaboga, više mi se sviđala Zvezda u jednom periodu sa Božovićem. I, na kraju, ne verjem da to izgovaram, nadam se odlasku Milojevića u junu…neka zabode neki unosan ugovor, ma baš me briga da li će da zabode, samo neka ide! Nama treba trener vizionar, koji daje šansu mladim igračima, daje ravnopravan tretman domaćim i stranim igračima i, što je najbitnije, gaji ofanzivan stil igre gde Marin ima adekvatnu podršku. To nisu Tralalatović, Krunić i ostale kokezine prevare…čisto da budemo otvoreni, ne treba nam gori trener od dekadentnog Miloja, zašto ne možemo imati nekog normalnog domaćeg trenera po ugledu na trenera Ajaksa, to nije retoričko pitanje, zapravo ne bi trebalo da bude.

Reply
Veteran Sever апр 21, 2019 at 12:25

U tom sazveždju prepotentnih, a prosečnih igrača za evrtopske prilike,(jel moze neko da objasni sta Ben igra od oktobra meseca, sta on glumi poslednjih 7 meseci), počeo je da gubi dah i jedini PRAVI igrač, Marin. Bez pomoći ostalih veznih igrača, Marin kao da se umorio! Njegovi centarsutevi i prekidi su postali revija nekih bezopasnih „balona“, izgleda prilicno umorno na terenu… I to me zabrinjava!!! On nema alternativu!!! Bez njega Zvezda je nivo Radnika iz Surdulice! Jedina alternativa njemu je bio Ebislio…kazem bio, jer ga Miloje „udavio“ hladjenjem na klupi i iza gola i na kraju je tog debeljuškastog(i takav je Leonard Mesi za sve ostale vezne igrace) ubio kao igrača!!!

Reply
zvezdan апр 20, 2019 at 22:37

Od kada su produzili ugovore i sebi povecali plate Zvezdina igra je naglo pala .Vratite plate na staro ako mislite da od Zvezde bude nesto .

Reply
MILOS RANKOVIC апр 20, 2019 at 21:53

JA BRE NISAM MEDJU DELIJAMA,VOLIM ZVEZDU I NAVIJAM ZA NJU,IDEM NAKK SVAKU,NA FUDBAL IDEM KAD MOGU,BIO SAM NA PREKO 60 POSTO UTAKMICA,MILOJEVICU JA TI SE NECU ULIZIVATI PRODAO SI UTAKMICU CUKARICKOM DA BI ONI IGRALI EVROPU,ONE IZMENE SU DOKAZ,ODBRANA NESKACE PROMAMO GOLOVE IZ PREKIDA,UNISTIO SI SLEDECE IGRACE JIRKU,VUKANOVICA,EBISILIA,KAFUA,MELEGA,TERZICA POCEO SI NEKU TVOJU FORU,MORAJU DA IGRAJU SAVIC,GOBELJIC,STOJKOVIC,CAUSIC ZATO STO SU DOBRI SA DELIJAMA,TVOJA NAJVECA GRESKA PRODAJA DEGENEKA I RADONJICA,A PARA OPET NEMA

Reply
делија апр 20, 2019 at 21:17

да сад почиње првенство били би трећи .невјероватна опуштеност,ношалантност играча већ дужи период .и дерби смо требали изгубити .ако партизан пусти радничи и побиједи нас у дербију долази на бод предности.свакако се петорици играча захвалити .лоша нам је задња линија а крилних играча немамо.грешка је одлазак срнића и крстичића а љетос радоњића.радоњића би вратио и покушао довести крунића.играмо споро,сумњам у поновни улазак у лигу шампиона

Reply
00080342010 апр 20, 2019 at 20:40

Evo i da ti i ja malo pomognem i kazem sta se desilo. Desilo se to da mi ovako igramo vec neko duze vreme: toliko podcenjivacki, bahato, neozbiljno. A to se pogotovo odnosi na zadnju liniju. Milunovic glumi velikog igraca, Savic dribla na 25 m od gola a covek ga otrese u sesnaest ko slinu. Od kada su produzili ugovore to vise nisu ti igraci. Borjan na zadnjih 5 utakmica nije odbranio dve sanse. Izlece na pola terena ko muva bez glave. Mi danas gubimo, ti ubacujes Jirku, decka koji nije odigrao pola sata u polusezoni. Otreznite se inace ce ovaj krs od grobara da nam da dva komada. Oni nista ne znaju ali se bore i trce kao kucici. Pamet u glavu.

Reply
Josif апр 20, 2019 at 20:18

Дошло је до распада“неког“система!Хахаха!Ког система црни милоје продали сте утакмицу хохштаплери једни како вас није срамота!Ајде сада систем“твој омиљени против партизана 8-1-1 и тречи реми ове сезоне против полуаматерског партизана.Ја верујем да њима сада доѓе Судува на лавору да их лако одува 1:3.позз

Reply
dusan апр 20, 2019 at 20:09

evo da ti pomognem. ne znas ko ti je prvih 11. kao da imamo sajam igraca svaki put i kao da je jedina ideja da ih vide menadzeri. kupis za manje da bi prodao za vise. to nema veze sa fudbalom. dugo ne igramo lopte. setite se kako je zvezda izgledala protiv sparte i krasnodara, i uporedite kako izgleda danas. svi znaju sta ces da igras – 4-2-3-1. i to igras po svaku cenu i bez obzira na igrace koji su u timu. menjas uvek isto za isto. tudjmani imaju 5 poraza i jednu neresenu u nizu – i ta neresena je na marakani. mislite o tome.

Reply
Delija do Bola апр 21, 2019 at 12:00

Pa, mi ako ovako igramo sa grobljem – izgubicemo cak i od tih poluraspalih šabana!!!! Zaigracemo poluzatvorenu varijantu, oni ce preko Gomesa i Nikolića da izvlace iz šesnaesterca Milunovica i Savića, i onda će ih razvlačiti ko majmune u igri loptom po zemlji….itd, itd….oni SAMO protiv nas imaju kontrolu igre i energetski ulaze u utakmicu 10 puta jace nego mi…oni sto su u fazi raspada!!!!

Reply

Leave a Comment