Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Против Мокре Горе се назире опстанак

Након готово месец дана од одигравања последњег сусрета рукометаши Црвене звезде у недељу 21. априла крећу у одсудне борбе. Црвено-бели захваљујући лошим резултатима у првом делу сезоне довели су себе у ситуацију да кроз плеј-аут спашавају голи суперлигашки живот.

На основу резултата током лигашког такмичења црвено-бели су у плеј-аут пренели девет бодова и налазе се на другој позицији иза костолачког Рудара који има бод више. У првом колу борбе за опстанак наши рукометаши дочекују екипу Мокре Горе из Зубиног Потока која тренутно има пет освојених бодова. Сходно томе, јасно је да је предстојећи дуел вероватно и кључан у борби за опстанак.

Током прве фазе такмичења две екипе су одиграле два сусрета. У Београду је Црвена звезда славила резултатом 31:29, док је у Зубином Потоку забележен реми 30:30.

Црвено-бели су у последња два званична сусрета остварили две победе и то против Слоге у Пожеги 30:22 и аранђеловачког Шамота 65 у Београду 27:25. Та два тријумфа уследила су након серије од десет суперлигашких мечева без победе. Са друге стране екипа из Зубином Потока је прву фазу окончала сензационалном победом код куће над Металопластиком резултатом 27:26.

– Табела Супер лиге Србије, плеј-аут:
1. Рудар (Костолац) 10
2. Црвена звезда (Београд) 9
3. Мокра Гора (Зубин Поток) 5
4. Слога (Пожега) 0

– Супер лига Србије, плеј-аут, 1. коло:
Црвена звезда – Мокра Гора
Дворана: „Шумице“
Датум: Недеља, 21. април
Почетак: 18 часова

Позивамо све навијаче Црвене звезде који су у могућности да дођу у дворану „Шумице“ и помогну нашим рукометашима да стигну до победе која по свим проценама може бити и кључна за опстанак у српској рукометној елити.

Повезане вести

Leave a Comment