Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенски фудбалКуп СрбијеНајновијеФудбал

У Горњој Вароши се визира карта за полуфинале купа

Уторак 23. април биће веома важан дан за црвено-беле грације. Фудбалерке Црвене звезде очекује меч четвртфинала Купа Србије против екипе Земуна.

Иако су Земунке чланице Прве лиге Србије (други ранг такмичења), очекује се веома тежак дуел јер су Горњоварошанке изузетно амбициозан клуб, а у актуелној сезони у 13 одиграних мечева остварили су скор од 11 тријумфа и свега два ремија и налазе се на прагу пласмана у елитни ранг српског женског фидбала. Претходног викенда зелено-плаве су у дербију прволигашког каравана одиграле на свом стадиону нерешено 2:2 са другопласираном екипом ТСЦ-а.

Црвено-беле даме у копачкама започеле су у суботу такмичење у плеј-офу Супер лиге Србије. У 1. колу на Градском стадиону у Суботици поражене су од званичног шампиона Србије екипе Спартака резултатом 4:1, али и поред убедљивог пораза наше девојке су приказале добру партију и висок пораз није одлика виђеног на терену.

Наше девојке, победнице националног купа за сезону 2017/18, у претходној рунди такмичења савладале су крагујевачки ЖФК Раднички 1923 резултатом 3:1, док су Земунке у градском дербију савладале ЖФК Рад 2:0.

– Куп Србије у фудбалу за жене, четвртфинале:
ЖФК Земун : ЖФК Црвена звезда
Стадион: Градски стадион у Земуну
Датум: Уторак, 23. април
Почетак: 15 часова

– Парови четвртфинала Купа Србије:
ЖФК Земун – ЖФК Црвена звезда
ЖФК Пожаревац – ЖФК Машинац Трејс ПЗП Ниш
ЖФК Спартак Суботица – ЖФК Раднички 2012 Ниш
ЖФК Слога Земун – ЖФК Војводина Нови Сад

Позивамо све навијаче Црвене звезде и љубитеље женског фудбала да подрже наше девојке и помогну им да у предстојећем дуелу остваре тријумф и тако наставе поход ка одбрани трофеја у националном Купу Србије.

Повезане вести

Leave a Comment