Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Тај талас и хук са трибина нема нико!

КК Црвена звезда мтс апелује још једном да сви у хали „Александар Николић“ спортски и фер навијају и бодре наш тим. Без бацања било каквих предмета у терен, и да подршком какву знају да дају само навијачи дођемо до велике победе и циља!

Кошаркаши Црвене звезде мтс играју вечерас једну од утакмица сезоне, боре се за трофеј АБА лиге и пласман у Евролигу.

Карте за ову утакмицу су распродате, интересовање је огромно, али клуб још једном апелује на све да спортски И фер навијају, као И да бодре наш тим!!!

Немојте бацати никакве тврде предмете на терен, навијајмо за црвено-беле јер тај “ талас И хук” са трибина нема нико!

Капије хале „Александар Николић“ отварају се у 16.30 часова, зато клуб апелује на све да дођу што раније у халу, како се не би стварале велике гужве, јер је интересовање огромно, и како би уједно пружили подршку играчима од загревања и првог уласка на паркет.

Такође, клуб подсећа да нема прелазака из сектора у сектор, све зоне у дворани су ограђене, а према пропозицијама такмичења (тачка 41.3) нема, нити ће бити организованог доласка гостујућих навијача у дворану.

Контроле на улазима ће бити врло детаљне, клуб још једном апелује на све који су дошли до улазнице да направе фер и спортску атмосферу и помогну екипи да дође до победе и трофеја без обзира на многобројне препреке на које наилази на том путу!

КК Црвена звезда мтс

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Backo апр 22, 2019 at 22:00

ZGAZI IH SVEEEE !!!

Reply
krvavi zvezdas-DE апр 22, 2019 at 21:08

prvo poluvreme kao galaksija..idemo i drugo i da arhiviramo milogorce

Reply

Leave a Comment