Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКошаркаНајновијеРегионална лига

Црногорски медији о мајсторици финала плеј-офа АБА лиге

Црвено-бели су освојили прстен АБА лиге. Сви који су пратили финалну серију плеј-офа регионалног такмичења добро знају шта се све догађало како у београдском храму кошарке, тако и у дворани „Морача“ у Подгорици.

Овом приликом интересантно је видети како су медији у Црној Гори „видели“ пети и последњи меч финалне серије. Довољно је видети насловне стране црногорских медија, па нека свако појединачно доноси закључке и увиди сву релевантност писања наших суседа:

– „RTCG“:

– „Vijesti“:

– „Borba CG“:

– „CDM“:

– „FOS media“:

Повезане вести

2 comments

Србин са Космета апр 23, 2019 at 14:25

Не зна се ко је гори,милогорци Баровић,Суад и Сеад или Поповић,или одвратни странци Битадзе,Кол,Репеша усташа,Џексон…

Reply
MILOS RANKOVIC апр 23, 2019 at 11:48

JA SAMO NEZNAM KAKO NEMATE MALO SRAMA J STIDA,PRVO STE NAPISALI DA JE KOL TESKO POVREDJEN,SEHOVIC NEMOZE DA IGRA,GORDIC NEMOZE DA IGRA TUKLI GA,VI NOVINARI IZ TE MALE DZAVE STE VECI LAZOVI I PREVARANTI OD SVIH,JEL VAM TO REKAO VAS LJUBIMAC milo,ILI STE I VI MALO KORISTILI BELO,ZA VASU INFORMACIJU SVI NAVEDENI SU IGRALI I NIGDE NISU IMALI JEDNU OGREBOTINU,A DA PODSETIMO U TRECOJ UTAKMICI DVE RAZBIJENE GLAVE KRVAVE NOGA JEDNA,SRAM BRE DA VAS BUDE,PUKNETE 40 RAZLIKE I NISTA VI STE NULA OD IGRACA I NULA OD LJUDI,I ZA KRAJ ONAJ DZEKSON ONO STO TI KAZES DA SU TI NAVIJACI REKLI DA SI MAJMUN PA ISKRENO I JESI

Reply

Leave a Comment