Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноЗвездине легендеНајновијеФудбал

Ветерани наставили низ гостовања

Ветерани Црвене звезде наставили су низ гостовања лепим дружењем у Загорици код Тополе, а осим дуела који је припао црвено-белима (6:1), долазак легенди клуба из Љутице Богдана употпунила је сјајна атмосфера у ређији неколико стотина мештана.

Звезда је на зеленом тепиху оставила одличан утисак, а голеаду је почео Ненад Стојановић у 7. минуту. Само минут касније предност је удвостручио Бурсаћ који се у стрелце уписао и у 28. минуту.

Гости су одговорили преко Живојиновића, али је три минута касније Бошко Ђуровски покатзао да на фудбалско знање не утичу године и вратио три гола предности.

До краја меча у стрелце се два пута уписао Милосављевић, а последњи судијски звиждук, осим што је означио крај утакмице, представљао је сигнал за почетак трећег полувремена.

Срдачни домаћин је, осим актера меча, угостио и представнике црвено-белих међу којима су били председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић, и бројне легенде попут Џајића, Карасија, Шестића, Боровнице, Милићевића…

Лепо дружење завршено је договором да овакви догађаји прерасту у традицију, а околина Тополе још једном је показала да носи црвено-беле боје у срцу.

Већ следећег понедељка, 29. априла, предвиђено је гостовање наших легенди у месту Дворови недалеко од Бијељине.

Слога – Црвена звезда 1:6 (1:4)

Гледалаца: 400. Стрелци: Живојиновић у 30. за Слогу, а Стојановић у 7, Бурсаћ у 8. и 28, Ђуровски у 33. и Милосављевић у 47. и 55. минуту за Црвену звезду.

Слога: Петковић, Весић, Мирковић, Миленко Гајић, Лекић, Ивановић, Лукић, С. Петровић, Спасић, Милосав Гајић, Вићентијевић. Играли су још: Б. Гајић, Кнежевић, Милићевић, Живојиновић, Крсмановић, Б. Петровић, Милић, Ј. Петровић, Јовановић, Деспотовић.

Црвена звезда: В. Николић, З. Николић, Стевовић, Бурсаћ, Ђуровски, Петровић, Милосављевић, Васиљевић, Крњешевац, Стојановић, Ковачевић. Играли су још: Јевтовић, С. Јанковић, М. Јанковић, Мировић, Ветровић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment