Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Знате ли како се постаје шампион?

КК Црвена звезда мтс освојио је АБА лигу! Шампионске мајице које најбоље описују пут црвено-белих, а истовремено и садржи и легендарну реплику доајена српског глумишта и великог Звездаша Небојше Глоговца наћи ће се у продаји од среде по цени од 1290 динара.

КК Црвена звезда мтс поново је најбољи тим у региону! Велика борба водила се у месецима за нама, а црвено-бели су били они прави када је то било најпотребније. Зато што су знали како се постаје шампион!

Невероватан скор 21-1 у лигашком делу АБА лиге и нестварне партије на домаћем терену обележили су сезону за нама. Уз феноменалну подршку са трибина дворане ’’Александар Николић’’ црвено-бели нису могли да устукну. Изашли су на терен када је било најтеже и победили. Е, тако су постали шампиони!

Многим Звездашима је ова титула најдража, ни мало случајно јер је можда и најтеже устати након пада. Менаџмент клуба, новооформљени стручни штаб и играчки кадар напорно је радио и баш како то и треба да буде у априлу 2019. године досегао свој врхунац. Свака одлучујућа утакмица била је њихова, тај талас и хук са трибина који нема нико давао је такт игре изабраницима Милана Томића који су играли најбољу кошарку у региону и заслужено подигли трофеј. Мајсторица финалне серије донела је потпуну рапсодију и победу резултатом 97:54.

Успомене са последњег меча у овогодишњој сезони АБА лиге неће ни временом бледети, а ми вам нудимо прилику да још један вредан сувенир са спектакуларне вечери придодате својој Звездашкој колекцији. Шампионске мајице које су играчи и стручни штаб носили на прослави трофеја АБА лиге наћи ће се од среде у 12 часова у продаји, а онлајн поручивање је могуће већ сада.

На лицу мајице налази се мотив Калемегдана, наше куће и места на ком је кошарка на овим просторима начинила прве кораке. Ту је и неизбежни ’’Победник’’, као и четири трофеја АБА лиге колико их је Црвена звезда сакупила, док се на левој страни налази штит са грбом Црвене звезде.

Наличје мајице крије цитат доајена српског глумишта и великог Звездаша Небојше Глоговца, који нас је нажалост прерано напустио:

’’Изађеш на терен кад је најтеже и победиш. Е тако се постаје шампион’’

Црвена звезда је изашла на терен и победила и поново постала шампион.

Од среде 24. априла шампионске мајице ће се наћи у продаји од 12 часова у просторијама клуба на Малом Калемегдану, као и у „Red Star Shop“ продајним местима у улици Краља Милана и на стадиону ’’Рајко Митић’’. Онлајн поручивање је већ данас могуће на сајту званичног „Fan Store“-а КК Црвена звезда мтс. Цена мајице је веома популарних 1290 динара.

Текст на сајту СД

Повезане вести

5 comments

MILOS RANKOVIC апр 23, 2019 at 18:45

STVARNO JE GOSPODIN COVIC U PRAVU,MNOGO SE LEPSE ZIVI U SRBIJI KAD JE ZVEZDA PRVAK,NEKAKO SAM SAV SRECAN,OPUSTEN,NEMA VISE MRZNJE U MENI I ZELJOM DA VREDJAM,ZNATE KOGA,HVALA ZVEZDO I VIDIMO SE OPET ZA VIKEND IDEMO DALJE DA OSVOJIMO NASU LIGU

Reply
Србин са Космета апр 23, 2019 at 14:39

Браво Звездо!!!
Освојити српску титулу,згазити гробаре,па одмор и прављење екипе за Евролигу!

Reply
Србин са Космета апр 23, 2019 at 14:48

Нека моја размишљања:Алекса Аврамовић(плеј),дугогодишња жеља Стефан-Пефи Марковић,Кузмић… су играчи који би донели квалитет,посебно зато што су домаћи играчи,уз њих,екстра Амери (знам да ће Човић паметно да одабере).
Регланда пустити,Цирбеса такође,задржати: Стратоса,Берона,Риверса,“напумпати мишиће,масу“ Бориши,коме као и Добрићу дати више простора.
Фаје ће вероватно отићи да заради, пред крај каријере, више новца.

Reply
ivan niksic апр 23, 2019 at 13:39

Crvena Zvezda je buducnost, a Buducnost ne moze (nikad) da bude zvezda.

Reply
Србин са Космета апр 23, 2019 at 22:30

Поздрав за Никшићане,верне Баране,Херцегновљане,Пљевљаке

Reply

Leave a Comment