Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лигаСаопштења

Хвала свима, време је за славље!

КК Црвена звезда мтс захваљује Евролиги, евролигашким клубовима и клубовима АБА лиге на честиткама поводом потпуно заслужено освојене титуле регионалног такмичења. Време је за славље, након тога…

КК Црвена звезда мтс окитио се у понедељак 22.04.2019. године четвртом титулом регионалног првака, и на импресиван начин дошао до пехара који је означен као основни и главни циљ за ову сезону.

Титула АБА лиге је по први пут прослављена под сводовима дворане „Александар Николић“, наредне дане након освојеног трофеја и повратка у Евролигу, КК Црвена звезда мтс ће посветити прослави овог великог и потпуно заслуженог успеха, који је извојеван са кош разликом од 88 поена у 5 утакмица финала!

Клуб се овом приликом јавно захваљује на честиткама свим клубовима АБА лиге, такође и Евролиге које су нам упутили након финала и заслужено освојене титуле.

Такође, огромну захвалност дугујемо нашим навијачима који су направили фантастичну атмосферу и водили тим до великих победа у финалним утакмицама, и пружали велику подршку клубу, играчима и стручном штабу током тешких тренутака у Подгорици који су најмање имали везе са кошарком и спортом.

Такође, свесни да појединци и „морални чистунци“ покушавају у овим тренуцима да умање овај велики успех тима појединим дешавањима пре пете утакмице, клуб саопштава да ће у наредним данима на конференцији за медије до најситнијих детаља информисати јавност о свим догађајима, личностима и њиховим улогама у немилим сценама које су пратили финалну серију, почев и на првом месту од организованог напада на делегацију КК Црвена звезда мтс у Подгорици, па све до смишљене провокације публике од стране појединаца из делегације КК Будућност у хали „Александар Николић” у циљу неодржавања пете утакмице!

О термину конференције за медије КК Црвена звезда мтс ће обавестити јавност у најкраћем року.

КК Црвена звезда мтс првак АБА лиге у сезони 2018-2019.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Србин са Космета апр 24, 2019 at 07:07

Баш тако!
Ево и јутрос се пробудих срећан и задовољан,заборавих на многе личне проблеме!
Напред Звездо!!!

Reply

Leave a Comment