Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Одбојкаши траже потврду новосадског брејка

На старту финалне серије плеј-офа БПШ Супер лиге Србије одбојкаши Црвене звезде направили су брејк на гостовању у Новом Саду. Резултатом 3:1 (26:24, 25:18, 16:25, 25:23) наши одбојкаши су још једном показали да новосадски црвено-бели и поред убедљиво освојене лидерске позиције на суперлигашкој табели немају решења за пулене тренера Томислава Кукањца.

Треба напоменути да су београдски црвено-бели половином децембра 2018. године били кобни за новосадске одбојкаше и у полуфиналу националног купа. У оба меча је тада Црвена звезда славила (3:1, 3:2) и тако себи трасирала пут ка каснијем освајању трофеја. Уводни меч финалне серије још један је показатељ да и поред оспоравања, наш клуб може да се укључи у борбу за дуплу круну. Новосађани су у актуелној сезони славили у прва два лигашка меча (3:1 у Београду и 3:0 у Новом Саду), али је затим уследила серија од пет трујумфа наших одбојкаша, па ће предстојећи дуел који је на програму у четвртак 25. априла показати да ли Новосађани имају решења за наше одбојкаше или ће доживети вероватно и одлучујући пораз у борби за звање шампиона Србије.

– БПШ Супер лига Србије, финале плеј-офа, 2. утакмица:
Црвена звезда : Војводина НС семе
Дворана: УСЦ „Вождовац“
Датум: Четвртак, 25. април
Почетак: 18 часова

Позивамо све Звездаше који су у могућности да дођу у дворану и помогну црвено-белима да остваре можда и кључни тријумф у борби за други овосеонски трофеј.

Повезане вести

Leave a Comment