Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Милан Томић: „Посао није завршен“

У „Кући кошарке“ одржана заједничка конференција тренера екипа учесника Суперлиге Србије. Црвена звезда мтс дочекује Дунав у суботу од 18 часова.

Кошаркаши Црвене звезде мтс након испуњења најважнијег циља у овој сезони, и освојене АБА лиге, окрећу се обавезама у последњем овосезонском такмичењу – Суперлиги Србије.

Поводом старта завршнице домаће лиге, у Кошаркашком Савезу Србије одржана је заједничка конференција 12 тренера клубова учесника Суперлиге.

Кошаркаши Црвене звезде мтс налазе се у групи А са екипама Дунава, ОКК Београда, Златибора, ФМП-а и Борца.

Први меч у овом такмичењу црвено-беле очекује у суботу од 18 часова против екипе Дунава из Старих Бановаца у дворани „Александар Николић“.

Тим поводом клуб је одлучио да се још једном захвали навијачима на огромној подршци у завршници плеј офа АБА лиге, па ће улазак на трибине хале „Александар Николић“ за ову, али и утакмицу наредног викенда против екипе ФМП-а (субота 04.05.) бити слободан!

Продаја улазница за остале позиције и секторе организоваће се због предстојећих празника само на дан утакмице на благајни хале „Александар Николић“ 4 часа пре почетка утакмица, од 14х за прву са Дунавом, односно 15х са ФМП-ом.

Црвена звезда – Дунав 27.04.2019. од 18 часова

Црвена звезда – ФМП 04.05.2019. од 19 часова

Цене улазница Суперлига Србије
ТРИБИНА – А Б Ц Д – 0,00 дин.
Партер Б – 400,00 дин.
Партер 4 – 400,00 дин.
Ложа – 800,00 дин.
Плава ложа – 600,00 дин.
Бела ложа – 500,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО-БОЧНО 1. РЕД – 2.000,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО-БОЧНО 2, 3. РЕД – 1.500,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – 5.000,00 дин.
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 3.000,00 дин.

На конференцији у „Кући кошарке“ тренер црвено-белих Милан Томић рекао је у најави лиге и премијерне утакмице, следеће:

Честитам свим клубовима који суи з Кошаркашке лиге стигли у Суперлигу.Остварили смо један циљ, освојили смо АБА лигу и обезбедили пласма у Евролигу, али то не значи да треба да престанемо да радимо, већ да будемо још спремнији, концентрисанији , јер желимо да освојимо домаћу лигу. Јесмо остварили успех, али славили смо један дан, а сада мора да се ради.

Не видим да је проблем што практично из једног такмичења улазимо у друго јер се тиме не нарушава континуитет и хемија екипе, имамо 12 играча спремних да дају максимум. Са друге стране, остале екипе имале су времена да се потпуно освеже, опораве И можда И да припрема нешто ново другачије у односу на оно што смо видели до сада.

Одлука о скраћењу списка играча је била, двојица повређених и Маик Цирбес. Таква одлука је донета због хемије екипе и то је моја одлука јер сматрам да је то најбоље за тим. Нисмо се емотивно испразнили и физички, свако треба да ради свој посао,сезона траје, и имамо још месец и по дана да одрадимо посао. Радимо даље, играчи су освежени добили су два дана слободно, напунили су батерије и биће спремни – рекао је тренер црвено-белих у најави Суперлиге И утакмице против Дунава која се игра у суботу од 18 часова у дворани „Александар Николић”.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Goran137 апр 25, 2019 at 17:57

Tako je Tomicu samo jako do kraja…Steta sto su se povredila 2 igraca i sto Cirbi nije u formi ali tako je kako je nema kukanja,ni groblju ne igraju Si i Gegic i imaju jos par rovitih tako da sigurno mozemo protiv njih sto smo i pokazali u dosadasnjim susretima sa njima 4:2 je za nas,imacemo prednost domaceg terena ako dodje do duela sa njima,podrsku navijaca,mi osvojili 2 trofeja do sada oni 1,tako da sve je u nasu korist,samo trebamo smireno i pametno i ne potceniti ni Megu,ni njih tj protiv koga god da igramo za prolaz u finale i za pehar…Ovaj pehar bi bilo jako bitno da osvojimo jer to bi bio treci pehar posle ABA Liga Super Kupa i ABA Lige,da osvojimo i pehar za prvaka drzave,prisijemo drugu zvezdicu iznad grba to bi bilo 3 od 5 i jos igrali finale kupa i top 16 EK ,obezbedili EL i da imamo pozitivan skor protiv groblja sezona snova,zato samo jako do titule…

Reply

Leave a Comment