Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

АБА жестоко казнила Црвену звезду

Клубови учесници плеј-офа АБА лиге су добили казне одлуком дисциплинског судије регионалног такмичења Саше Павличић-Бекића.

Како је наведено, казне су изречене због лоше организације плеј-оф утакмица, изјавама у медијима које су штетиле угледу лиге и техничких грешака.

Укупан износ казни износи 151.100 евра.

“Црвена звезда је кажњена са две утакмице играња пред празним трибинама у хали “Александар Николић“ и са још три утакмице којима могу да присуствују само жене и деца млађа од 14 година. Звезда је кажњена и са 35.000 евра због лоше организације пете утакмице финалне серије. Кошаркаш Црвене звезде Маик Цирбес је кажњен са 100 евра због техничке грешке“, наведено је.

Како се додаје, укупна казна за Звезду износи 82.500 евра због лоше организације, изјава у медијима које су наштетиле угледу лиге и техничких грешака.

“Због техничке грешке и непојављивања на петој утакмици финалне серије тренер Будућности Јасмин Репеша је кажњен са 3.300 евра. Због техничке грешке капитен Будућности Суад Шеховић је кажњен са 100 евра. Укупна казна за Будућност износи 42.000 евра“, наводи се.

“Постоје дисциплински поступци који су у току. У случају додатних казни, јавност ће бити благовремено обавештена“, наведено је из регионалног такмичења.

Повезане вести

4 comments

Deša апр 27, 2019 at 07:44

Zamalo pa 1.000 eura za svaki poen razlike koji smo im napucali. 🙂

Reply
MILOS RANKOVIC апр 26, 2019 at 14:52

NECU NA DANASNJI DAN DA KAZEM SVASTA,REBELOCU SAMO JEDNO milo djukanovicu LEP TI ONAJ BRODIC STO SE VOZIS U NJEMU,A U BRODICU SUDIJE,novosel,cabarkapa,NARAVNO PROSTITUTKE I GLAVNO BELO OKO MENE SVE JE BELO,SAMO CEPAJ TREBA PLACATI SVE TO,SAMO NEMOJ DA PRETERAS,POZDRAV ZA SVE SRBE,ZA SVE DELIJE SRECAN VAM PRAZNIK,I U SRBIJI SE MNOGO LEPSE ZIVI KAD JE KK I FK PRVACI

Reply
Sramota апр 26, 2019 at 14:30

Da je pravde, milogorci bi bili pod katancem bar tri sezone!

Reply
Goran0008034 апр 26, 2019 at 12:18

A Milogorce nagraditi zbog dobre organizacije i korektnog odnosa navijaca na parketu i tribinama.

Reply

Leave a Comment